Autor |
Wiadomość |
Gość
|
 aparat jako kamerka ??
witam..
Czy ktos kiedykolwiek probowal zrobic z aparatu (canon) kamerke internetowa ?? czy to wogole jest mozliwe..jesli ktos cos na ten temat wie...prosze o pomoc
|
poniedziałek, 25 października 2004, 12:48 |
|
 |
ruffboy
|
Nie wiem czy rozumisz nazwy APARTA KAMERA....
Jak by APARAT BYL KAMERA to by sie nie nazywal APARAT!! Jak sie chce robic zdjecia to sie kupuje APARAT a jak krecisz film to KAMERA...
|
poniedziałek, 25 października 2004, 14:41 |
|
 |
baklo
|
Kamery to z żadnego aparatu nie zrobisz, bo to... aparat, a nie kamera. A jeśli chodzi Ci o kamerkę (internetową?), to w zdecydowanej większości używanie w ten sposób aparatu jest niemożliwe, bo to... aparat. Zresztą jak w instrukcji nie ma o tym słowa, to chyba nic nie zrobisz.
A jeśli chcesz mieć kamerkę internetową, to zajrzyj do jakiegoś sklepu komputerowego. Najtańsze kamerki są już od 60 zł.
_________________ Zenit 12XP + flesze: Elwa FotoE 18LA2 (baterie) i Elgawa N128 (sieć);
Olympus C-310 Zoom, 2x Olympus XD (64 MB i 16 MB);
Aku: 4x GP 1300 mAh + 2x Panasonic 2100 mAh + GP Powerbank;
|
poniedziałek, 25 października 2004, 16:00 |
|
 |
Grisza[Gen]
Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 00:41 Posty: 556 Lokalizacja: UEO
|
_________________ Uważajcie ! Regulamin forum narusza zapisy Ustawy - Prawo Autorskie !
Ostatnio edytowano piątek, 28 stycznia 2005, 17:37 przez Grisza[Gen], łącznie edytowano 1 raz
|
poniedziałek, 25 października 2004, 16:05 |
|
 |
Gość
|
Mozna zrobic aparat jako kamere netowa, ale predzej uszkodzisz sobie matryce.
|
poniedziałek, 25 października 2004, 16:57 |
|
 |
Gość
|
bzdura jakie uszkodzenie matrycy ??? odpowiedzcie czy canon ma taka opcje czy nie ma , na marginesie fuji dziala jako kamera internetowa zajebiscie !! 
|
poniedziałek, 25 października 2004, 17:35 |
|
 |
TomekK
|
Tak, ale Fuji S5000 to nie szkoda :)
Robienie z aparatu kamery internetowej to nonsens, bo:
1. Jakość nie będzie lepsza
2. Brudzi się optyka
3. Matryca nieprzystosowana do działania w sposób ciągły działa w sposób ciągły
4. Co z zasilaniem?
Taniej i prościej jest kupić kamerę internetową. Oczywiście, można próbować używać aparatu jako młotek, robot kuchenny czy samochód ciężarowy, ALE TO BEZ SENSU!
|
poniedziałek, 25 października 2004, 18:46 |
|
 |
Gość
|
TomekK napisał(a): Tak, ale Fuji S5000 to nie szkoda 
puknij sie w mozg i nie [ciach!] ludzi [ciach!] co za [ciach!] ograniczone myslenie, bardzo lubie moj aparat wiec [ciach!]!!!
|
wtorek, 26 października 2004, 11:07 |
|
 |
Gość
|
Poprostu masz do niego... SENTYMENT
deniZ
|
wtorek, 26 października 2004, 12:03 |
|
 |
Gość
|
deniZ napisał(a): Poprostu masz do niego... SENTYMENT deniZ
dokladnie 
|
wtorek, 26 października 2004, 12:12 |
|
 |
Gość
|
a moj pies na to

|
wtorek, 26 października 2004, 12:45 |
|
 |
Vendeur
Moderator
Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36 Posty: 6257 Lokalizacja: Wrocek
|
Naczelnik napisał(a): TomekK napisał(a): Tak, ale Fuji S5000 to nie szkoda  puknij sie w mozg i nie [ciach!] ludzi [ciach!] co za [ciach!] ograniczone myslenie, bardzo lubie moj aparat wiec [ciach!]!!!
A ja go także nie lubię. Zużyj go jak najszybciej, jako kamerka i kup sobie coś lepszego  .
wtorek, 26 października 2004, 13:56 |
|
 |
Gość
|
Vendeur napisał(a): Naczelnik napisał(a): TomekK napisał(a): Tak, ale Fuji S5000 to nie szkoda  puknij sie w mozg i nie [ciach!] ludzi [ciach!] co za [ciach!] ograniczone myslenie, bardzo lubie moj aparat wiec [ciach!]!!! A ja go także nie lubię. Zużyj go jak najszybciej, jako kamerka i kup sobie coś lepszego  .
mam zamiar uzytkowac jak najdluzej !!!! i jesli w tym momencie pojechalbym po Z1 znizylbym sie do twojego poziomu a tego nie zamierzam.
ale twoje [ciach] sie w kazdy temat w ktorym pojawia sie s5000 jest urocze, Vendeur - Wielki Inkwizytor
|
wtorek, 26 października 2004, 14:33 |
|
 |
Vendeur
Moderator
Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36 Posty: 6257 Lokalizacja: Wrocek
|
Naczelnik napisał(a): ale twoje [ciach] sie w kazdy temat w ktorym pojawia sie s5000 jest urocze, Vendeur - Wielki Inkwizytor
Wszyscy, jak i Ty, wiedzą dobrze kiedy stosuję "[ciach]". Najwyraźniej nie potrafiłeś utrzymać swojego języka na wodzy. Zrobiłem to dla Ciebie, bo ja bym się wstydził, gdyby ktoś zobaczył takie przekleństwa w moim poście.
wtorek, 26 października 2004, 15:01 |
|
 |
Gość
|
Vendeur napisał(a): Naczelnik napisał(a): ale twoje [ciach] sie w kazdy temat w ktorym pojawia sie s5000 jest urocze, Vendeur - Wielki Inkwizytor
Wszyscy, jak i Ty, wiedzą dobrze kiedy stosuję "[ciach]". Najwyraźniej nie potrafiłeś utrzymać swojego języka na wodzy. Zrobiłem to dla Ciebie, bo ja bym się wstydził, gdyby ktoś zobaczył takie przekleństwa w moim poście.
dlatego sam uzylem [ciach] bo musialbym napisac ... a twoje wpierdalanie sie w kazdy temat ... itd
wiec wyreczylem cie w ciachowaniu i nie wstydze sie przeklenstw , ktorych uzyłem swiadomie i z zachowaniem wszelkich zasad ortografii, dzieki za uwage.
a okreslenie Wielki Inkwizytor odnosi sie do religijnej walki na modele , ktorej nienawidze bo to dziecinne, glupie i infantylne - kojarzy mi sie z tekstami z ulicy " jestes wiesniakiem bo masz takie ciuchy a nie adidasa"
a zyczenia typu " zycze ci zeby ci sie aparat zwalil" sa bardzo fajne , moze tobie rodzice od razu zakupia nowy ale ja musialbym sam zarobic i sobie kupic gdyby sie zepsul wiec takie zarty mnie nie smiesza !!!
zakonczmy ta rozmowe bo do niczego nie prowadzi moze ktos odpowie chlopakowi czy conon ma taka opcje czy nie.
|
wtorek, 26 października 2004, 15:31 |
|
 |
|