Teraz jest czwartek, 15 listopada 2018, 02:11




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Problem z importem avi w Avid Xpress Pro 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Problem z importem avi w Avid Xpress Pro
Niedawno zacząłem swoją przygodę z programem Avid Xpress Pro i od razu spory problem. Nie mogę w żaden sposób zaimportować pliku avi.
Czy potrzebne do tego są specjalne ustawienia?


czwartek, 2 grudnia 2004, 02:23
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 6 października 2003, 21:27
Posty: 223
Lokalizacja: W-wa
Post 
Do importu avi jest potrzebny kodek który był użyty przy tworzeniu pliku. Sprawdz czy masz takiego kodeka w systemie (np. programem GSpot) i dopiero później próbuj z Avidem.

_________________
http://www.kiwifilm.pl


czwartek, 2 grudnia 2004, 18:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Sprawdziłem w Gspot każdy plik avi, który próbowałem zaimportować i okazało się, że wszystkie mają zainstalowane codeki, w których były robione, lub przynajmniej codeki kompatybilne z nimi. Wciąż przy próbie importu w Avidzie wyskakuje okno - file format *.avi is not supported for import.
Czy więc jest to możliwe że mam jakiegoś trefnego Avida?


niedziela, 12 grudnia 2004, 14:46
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL