Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 20:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Adobe Oryginał 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 1 marca 2003, 20:43
Posty: 87
Lokalizacja: Warszawa
Post Adobe Oryginał
Witajcie , zakupilem oryginal Adobe Premier 6.0 i mam takie pytanie czy oryginal powinien posiadac jakas nalepke o orginalnosci tak jak np. Windows


poniedziałek, 14 lutego 2005, 11:06
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 24 marca 2005, 18:14
Posty: 4
Post 
Oj, coś cienko z oryginałami, skoro nikt jeszcze nie odpowiedział.
Mój oryginał (Premiere Pro 1.5) ma nalepkę z numerem (serial number). Zapakowany był w pudełko razem z instrukcją (ksiązka 329 stron, Adobe Premiere Pro User Guide). Zawiera dwie płyty: jedna z programem, druga z przykładowymi plikami. Żadnego hologramu nie posiadał. Jestem na 100% pewny, że to oryginał, bo bez trudu zarejestrowałem się na stronie Adobe, co również radzę Tobie. Z resztą podróbkę, nawet dobrą, można rozpoznać dokładnie oglądając płytę.
Pozdro

_________________
Wes


czwartek, 24 marca 2005, 19:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1643
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post 
Jeśli uda Ci się zarejestrować program, to myślę, że można uznać, że masz oryginał. Powinieneś również na okoliczność ewentualnej kontroli przechowywać fakturę, lub umowę kupna-sprzedaży.
Pozdrawiam


piątek, 25 marca 2005, 10:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 13 maja 2005, 20:03
Posty: 4
Post 
Czy do programu Adobe Premiere 6.0 jest jakieś spolszczenie?


piątek, 13 maja 2005, 20:05
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 21:54
Posty: 162
Lokalizacja: Kraków
Post 
Arni napisał(a):
Czy do programu Adobe Premiere 6.0 jest jakieś spolszczenie?


Wykasuj jednego posta, a co do spolszczenia to pytaj gościa na stronie;
http://lokalize2.republika.pl/

_________________
PIERWSZE KROKI
Canon MV690
Epox 8RDA3+ pro
Athlon XP 2600+
1GB TwinMos
GF5500 128MB
Maxtor 80GB +Samsung 160GB
liteon 851S


piątek, 13 maja 2005, 20:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 13 maja 2005, 20:03
Posty: 4
Post 
dzięki siwy o co chodzi z tym postem który mam wykasować?


czwartek, 2 czerwca 2005, 14:39
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 września 2004, 12:32
Posty: 124
Post 
siwyyy napisał(a):
co do spolszczenia to pytaj gościa na stronie;
http://lokalize2.republika.pl/
ten gościu to matacz i krętacz, nic od niego nie bierzcie, bo was wykiwa

_________________
Zapraszam na stronę http://www.kamerman.prv.pl


czwartek, 2 czerwca 2005, 15:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 sierpnia 2004, 14:48
Posty: 347
Post 
Mam zarówno AP 6.0 jak i Pro 1.5 (oryginały) i żadnych hologramów takich jak przy Windowsach nie ma. Są tylko nalepki z nr seryjnym.
Pozdrawiam.


czwartek, 2 czerwca 2005, 15:39
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 13 maja 2005, 20:03
Posty: 4
Post 
Oj same problemy. Ostatnio robiłem film i go zapisałem. Potem jak włączyłem znowu program i otworzyłem ten mój film to mi się pokazał w binie i nie wiem co zrobić żebym mógł nad nim dalej pracować.


piątek, 3 czerwca 2005, 12:59
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL