Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 12:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Kompilowanie - Pinnacle Studio 9 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 13:51
Posty: 49
Lokalizacja: Polska
Post Kompilowanie - Pinnacle Studio 9
Witam serdecznie.
Posiadam Pinnacle Studio 9 , Celeron 2,4 , 1GB ram, dysk SATA , Radeon 9200.

Materiał wprawdzie mocno mixowany , niemniej gdy tworze płytęDVD (40min.) rendering idzie prawidłowo -dwa razy z rzedu.
Natomiast gdy zaczyna się KOMPILOWANIE to - komputer zawiesza się.
no i efekt : dupcia ... :cry:

PROSZĘ O POMOC , moze ktos wie jak tenm problem rozwiazac ?

_________________
::: JVC GR-D270 & GR DF 420 :::


wtorek, 15 marca 2005, 13:57
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 13 października 2004, 21:43
Posty: 128
Lokalizacja: Silesia
Post 
Z wersją 9 chyba wszyscy tak mieli najlepiej, jak uaktualnisz Pinkiela do wersji 9.4. Linki są gdzieś tu na forum, musisz poszukać. Jak tak chodziłem i chodzi bez problemu! Pozdrawiam! Jakby co to GG 2346038.


wtorek, 15 marca 2005, 15:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
miałem to samo z 9 , dokupiłem na allegro upgrade do wersji 9plus i moje kłopoty sie skończyły. radze zrób to samo , bo i ja wcześniej próbowałem wszystkiego- 45 minut i komp stał jak zaczarowany.w 9plus tego nie bedzie. upgarde na alegro kosztuje cos koło 120 zł. ale musisz mieć orginalną 8 ,lub 9 lub jakiś qickstar.


wtorek, 15 marca 2005, 17:25
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 13:51
Posty: 49
Lokalizacja: Polska
Post 
skrocilem film o polowe - i dalej nic
renderowanie 3 x i po 5 minutach STAJE - z komunikatem "nie mozna skompilowac dysku" (...shit!!")

widze ze w Vobisie -Pinacla 9 - sprzedaja juz za 179 zl ... ale po co to komu ? jesli dziala jak... nie powiem co ...

_________________
::: JVC GR-D270 & GR DF 420 :::


wtorek, 15 marca 2005, 17:57
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 23 sierpnia 2006, 10:19
Posty: 8
Post 
Poszukaj patcha 9.3.5 Miałem to samo i po zainstalowaniu tego patcha problem się zakończył.
Natomiast po skompilowaniu dysku, i sprawdzeniu materiału z dysku na Power DVD wszystko grało, a po nagraniu na płytkę w odtwarzaczu stacjonarnym nie odpalają się poszczególne rozdziały filmu.


czwartek, 2 listopada 2006, 11:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL