Teraz jest wtorek, 17 lipca 2018, 23:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Bezpodstawne zamykanie sie AP 6,5 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 1 marca 2005, 16:33
Posty: 10
Post Bezpodstawne zamykanie sie AP 6,5
Hej jak w temacie, czym może być spowodowane zamoczynne zamykanie sie AP 6,5. Montuje sobie filmik, renderuje go chce wyeksportować i sie zamknął i tak za każdym razem?????!!!!!!!
Szału można dostać Niedość, zę nie potrafi zaimportować nowszych Divxów to jeszcze sie sam zamyka chyba sie na coś innego rpzesiąde?!!!!


wtorek, 22 marca 2005, 19:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 29 marca 2004, 20:29
Posty: 391
Lokalizacja: Poznań
Post 
jednym słowem psikus
powodów może być od groma i ciut ciut, może masz zapchany dysk, za wolny i słaby sprzęt, mocno pofragmentowany dysk, może jakieś oprogramowanie sie ze sobą kłuci... proponuję sformatować dysk lub usunąć zbędne śmieci, a może tylko odinstalować i zainstalować ponownie program.

_________________
AntHus
http://www.kosakowscy.pl
http://www.kronikababusia.prv.pl


wtorek, 22 marca 2005, 20:26
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 1 marca 2005, 16:33
Posty: 10
Post Co jeszcze usprawnic
Defragmentuje dyksk i go oczyszczam ale i tak w momencie "awarii" miał swoje 3-4 GB! On pracuje, jak chce?!
CO jeszcze można usprawnić?
CZekam na odpowiedź
pozdrawiam


wtorek, 22 marca 2005, 23:57
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 28 lutego 2005, 23:40
Posty: 18
Post 
Ja bym już zmienił program.


środa, 23 marca 2005, 00:02
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Z mojego doświadczenia, gdy takie zachowanie występowało (a występowało), że premiere nagle znikał z ekranu niemal zawsze okazało się, że była to wina zbyt małej ilości pamięci ram, lub jej stopniowemu uszkodzeniu. Nawet na 512MB program znikał z ekranu nie informując o tym, teraz przy 1GB ramu zapomniałem o takich zachowaniach komputera. Dla nas montażystów niestety ważnym jest też, by w tle nie startowały żadne zaplanowane zadania typu wygaszacze, skanowanie antywirusowe i inne procesy, które mogą zakłucić, a w rezultacie wywalić dokonujące się zadanie w premiere. Oczywiście to przypuszczenie nie leć zaraz do sklepu po dodatkową pamięć, ale tak właśnie było.
Pozdrawiam gorąco


czwartek, 31 marca 2005, 09:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL