Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 15:51




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Pinnacle staje podczas renderowania 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 22 września 2005, 21:59
Posty: 4
Post Pinnacle staje podczas renderowania
Podczas trowarzenia w Pinnacle Studio Plus film staje mnie więcej w połowie renderowania. W oknie podglągu obraz też stoi a twardy dysk pracuje. Jeżeli sprzęt ma tu jakieś znaczenie to podaje konfiguracje: P4 2,5, Grafika Ti 4800 SE 128 mb, RAM 512. Z góry dzieki za pomoc.


wtorek, 27 września 2005, 19:10
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53
Posty: 88
Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
Post 
A czy jak już ci stanie oczywiście ten Pinacel to na dyskometre miejsca ubywa czy nie?

_________________
http://www.wideoforum.xt.pl


wtorek, 27 września 2005, 19:26
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 22 września 2005, 21:59
Posty: 4
Post 
chyba nie ale nie jestem pewien, nie zwróciłem uwagi na to.


wtorek, 27 września 2005, 19:55
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 16 marca 2004, 19:36
Posty: 7
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Post 
Nie ubywa miejsca na dysku--> też mam taki problem. I raz zostawiłem kompa włączonego na całą noc i nie zrenderował tego filmu. Why? Co można zrobić?


poniedziałek, 31 października 2005, 03:08
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 19 kwietnia 2005, 14:45
Posty: 3
Lokalizacja: Łódż
Post Jak mi stanie- Pinnacle!
Pinnacle zawsze Wam zatrzyma się, jak pozostawicie przerwy między klatkami na osi czasu! Trzeba film rozciągnąć znacznie na osi czasu, aby można było te przerwy zobaczyć. Przy normalnym trybie (rozciągnięciu) tych przerw nie widać. Powodzenia!


niedziela, 27 listopada 2005, 20:45
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 15 czerwca 2005, 14:35
Posty: 15
Lokalizacja: Tychy
Post 
A mi zrenderuje cały film (16min) lecz nie powstaje on wogóle tam gdzie ma powstać. Miejsca nie ubywa na dysku :? Dzieje się tak jak kompresuje Codec 5.0.3. Może znacie na to odpowiedź? Albo polecicie mi jakiś inny kodek. Bo z tych co mam to wychodzi lipa. Jedynie ten był na krótszych filmikach. Bo na dłuższym dzieją się takie rzeczy. :cry:

_________________
Pozdrawiam Damian!!


niedziela, 27 listopada 2005, 21:33
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 13:51
Posty: 49
Lokalizacja: Polska
Post 
kiedys mailem ten sam problem - na tym forum znalazlem linka na strone - gdzie pobralem Upgrade (ok. 40 MB) . Po zainstalowaniu - Temat zniknął jak reka odjął !

_________________
::: JVC GR-D270 & GR DF 420 :::


poniedziałek, 28 listopada 2005, 10:06
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 16 marca 2004, 19:36
Posty: 7
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Post 
A może był byś gregor_sw tak dobry i przypomniał sobie co dokładnie ściągnąłeś wtedy?


poniedziałek, 28 listopada 2005, 16:06
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 13:51
Posty: 49
Lokalizacja: Polska
Post 
jestem dobry ...

znajdziesz w (tym) dziale "oprogramowanie", kilka wątków w tył
polukaj ...
nic na leniucha ;)


aaa! z resztą !
http://forum.swiatobrazu.pl/dv/viewtopic.php?t=14641
milej zabawy

_________________
::: JVC GR-D270 & GR DF 420 :::


poniedziałek, 28 listopada 2005, 19:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL