Teraz jest wtorek, 17 lipca 2018, 09:58




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Pinnacle Liquid Edition 6.1 AV/DV 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 8 listopada 2005, 19:10
Posty: 3
Lokalizacja: Polska północna
Post Pinnacle Liquid Edition 6.1 AV/DV
Witam.

Uzywał już ktoś oprogramowanie Liquid Edition 6.1 AV/DV?

Jestem ciekaw czy warto wydac 2k zł. jak naprzykład radzi sobie z kodowaniem do DVD?

Pozdrawiam


niedziela, 13 listopada 2005, 22:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Nie ma sensu kupować tej wersji. Pinnacle został przejęty przez avida i pod tą marką jest teraz wydawany ten program. W chwili obecnej jest w sprzedaży Avid Liquid 7


niedziela, 13 listopada 2005, 22:40
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 21 stycznia 2003, 11:48
Posty: 76
Post 
Z tego co wiem...7.0 nie mozna jeszcze kupic w naszym kraju i ...nie tylko :)


poniedziałek, 14 listopada 2005, 00:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 5 stycznia 2004, 00:01
Posty: 255
Post 
można w USA ,
ale różniczy między LE6.1 a Avid L7 nie ma żadnej pócz nazy AVID, i ma te same wymagania sprzętowe ,


poniedziałek, 14 listopada 2005, 07:38
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 21 stycznia 2003, 11:48
Posty: 76
Post 
tak mozna w USA...tzn. bedzie mozna od 22 listopada :) wiec dalej uwazam ze na chwile obecna nie mozna go kupic :) http://www.avidstore.com/index.cfm?page ... ctid=59162 ..... a zmiany...jest ich ok.10 i chyba najwazniejsze....ze poprawi sie stabilnosc...tzn.bedzie jak w Avidzie :)


poniedziałek, 14 listopada 2005, 09:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Arturoo75 napisał(a):
tak mozna w USA...tzn. bedzie mozna od 22 listopada :) wiec dalej uwazam ze na chwile obecna nie mozna go kupic
Fakt, mój błąd. Zmyliło mnie to, że jeszcze parę dni temu na stronie avida wyszukując resellerów liquida na Polskę dostawałem 3 odpowiedzi. W tej chwili nie ma już tego błędu.


poniedziałek, 14 listopada 2005, 13:56
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL