Teraz jest niedziela, 22 lipca 2018, 22:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 ScenalyzerLive 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 19 listopada 2005, 20:31
Posty: 6
Post ScenalyzerLive
Witam. Czy może mi ktoś pomóc w temacie tego pragromu??? Zgrywam materiał do kompa, dzieli mi ładnie na scenki, wszystko jest OK ale zatrzymuje mi sie po 21 min. i wiesza się program, jest to uciążliwe w zgrywaniu trzeba pilnowac tego czasu żeby nie przekroczył tych 21 min. zatrzymać i wystartować od nowa. Co zrobić żeby zgrywać 1 godz. ciągiem??? POMÓŻCIE :cry: A może znacie inny program lepszy, który zgrywa ciągiem godz. materiału i więcej lub ma ktoś Scenalyzera 4 wraz z kodem? Z góry dzięki, Pozdrawiam.


niedziela, 20 listopada 2005, 21:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam.
Te 21 minut to wygląda na 4GB. Czy Ty masz FAT32 ?
Pozdrawiam : Marian

_________________
Komputer służy do tego aby ułatwić ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.


niedziela, 20 listopada 2005, 21:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 19 listopada 2005, 20:31
Posty: 6
Post 
tak mam FAT-32, pozdr.


niedziela, 20 listopada 2005, 21:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam
Wiesz co zrobić ?
FAT 32 ----- NTFS
Pozdrawiam : Marian

_________________
Komputer służy do tego aby ułatwić ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.


niedziela, 20 listopada 2005, 21:30
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 19 listopada 2005, 20:31
Posty: 6
Post 
rozumiem ze po przełaczeniu na NTFS będzie działał poprawnie?? Spróbuję, dzięki, pozdr. A może masz wersję 4??


niedziela, 20 listopada 2005, 21:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam
To "przełączenie" nazywa się konwersją systemu plików z FAT32 na NTFS.
System plików FAT32 może "obsłużyć" pliki nie większe niż 4GB dlatego m.in. Twój problem.
Nie mogę zagwarantować, że wszystko będzie OK. Jeśli to kestia wielkości pliku to tak. Mogą być także inne przyczyny związane z samym programem.
Ja nie używam tego oprogramowania.
Pozdrawiam : Marian

_________________
Komputer służy do tego aby ułatwić ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.


niedziela, 20 listopada 2005, 22:02
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 19 listopada 2005, 20:31
Posty: 6
Post ScenalyzerLive
:( Witam
Dzięki za chęć pomocy ale niestety przełączenie z Fat32 na NTFS nic nie pomogło.
Może ma ktoś Scenalyzera co działa tak jak trzeba i mógłby się podzielic (odsprzedac)
Pozdrawiam


czwartek, 1 grudnia 2005, 23:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
http://www.scenalyzer.com/buy_on_line.html

na mój gust jakbyś postawił winde od nowa na ntfs'ie to z tą wersją którą posiadasz wszysto śmigałoby jak należy ...

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


piątek, 2 grudnia 2005, 17:09
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL