Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 12:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Proszę o pomoc (KAMERA) ;( ;( 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 19 stycznia 2006, 20:30
Posty: 17
Lokalizacja: wrocław
Post Proszę o pomoc (KAMERA) ;( ;(
Mam taka sytuacje
siostra pozyczyla kamere... jak ja mialem spowrotem podlaczylem do kompa ale prawdopodobnie dalem do kompa wtyczke firewire odwrotnie :/ nastepnie zobaczylem ze jej nie wykrywa... ;(, potem polaczylem poprawnie i dalej nie wykrywa, kamera wali spalenizna co jest dziwne, z tego co wiem firewire nie ma zasilania w sobie wiec nie powinie nic popsuc PROSZE O POMOC mam kamere CANON MV690 , napiszcie czy to mogla byc wina firewire / kamera dziala poprawnie AV dziala na TV, moze jak zmienie firewire karte to bedzie dzialac Prosze o Pomoc tyle kasy poszlo..... ;(;(

_________________
http://www.wrocbmx.tk
gg: 1824927


czwartek, 19 stycznia 2006, 20:41
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 27 lipca 2004, 14:02
Posty: 38
Lokalizacja: Śląskie
Post 
Sprubój na innym kablu, albo innym komputerze. Jak nie będzie efektu to chyba niestety serwis się kłania.


sobota, 21 stycznia 2006, 22:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02
Posty: 610
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Proszę o pomoc (KAMERA) ;( ;(
rogi napisał(a):
kamera wali spalenizna ,


Spaliłeś wejście DV. Ale żeby aż waliło spalenizną. Szykuj się na spory wydatek. Tego typu usterek nie robią w ramach gwarancji. W kamerach Sony to nagminne, serwis umywa ręce i każe sporo płacić.

Pozdrawiam

_________________
Panasonic AG-DVC30, Panasonic HMC151e x2 kiedyś........obecnie Panasonic HC-X1i Panasonic GH5


sobota, 21 stycznia 2006, 22:30
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 19 stycznia 2006, 22:31
Posty: 170
Post 
dlaczego firewire to jest takie G... które można spalic? Nie powinno być takiej możliwości nawet przy odwrotnie włożonej wtyczce? U mnie sięnei da włożyćodwrotnie bo bym musiał rozerwać gniazdko. Pozatym FW to gniazdoHot plug.... powinno normalnie działać przy włączonych urządzeniach i nic się nie powinno psuc.


sobota, 21 stycznia 2006, 22:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL