Teraz jest piątek, 16 listopada 2018, 05:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Premiere Elements & Premiere Pro 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 16 lutego 2006, 13:13
Posty: 2
Post Premiere Elements & Premiere Pro
podobno elements to okrojona wersja pro, ale skoro tak jest to dlaczego sprzedaja elements ktory objetosciowo (mb) jest 2x wiekszy do pro :/
czyzby dorzucali cos do elements za to okrajanie funkcji czy jak to jest ? z gory dziekuje za odp


czwartek, 16 lutego 2006, 13:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Uwielbiam takie podejście, jak program więcej zajmuje to musi być lepszy:twisted:


czwartek, 16 lutego 2006, 13:44
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 16 lutego 2006, 13:13
Posty: 2
Post 
no dobra ale to dlaczego pro jest nieporownywalnie drozszy ? chyba nie dlatego ze jest gorszy :/


czwartek, 16 lutego 2006, 14:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
Do Premiere Elements jest dorzuconych więcej szblonów menu DVD itp, dlatego zajmuje więcej miejsca... dla leniuchów co by nie musieli się wysilać i robić samemu. ;)
PRO ma sporo większe możllwości od Elements.

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


czwartek, 16 lutego 2006, 18:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Co jak co wymienic tych mozliwosci to nie łaska?? Ta odpowiedz wydaje mi sie niekonkretna!!


wtorek, 28 marca 2006, 12:13
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
cenzi napisał(a):
Co jak co wymienic tych mozliwosci to nie łaska?? Ta odpowiedz wydaje mi sie niekonkretna!!


Twoja wypowiedź jest natomiast w ogóle nie na temat... Więc daruj sobie sztukę dla sztuki... :roll:

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


wtorek, 28 marca 2006, 12:31
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 października 2005, 14:31
Posty: 92
Lokalizacja: Gdańsk
Post 
cenzi napisał(a):
Co jak co wymienic tych mozliwosci to nie łaska?? Ta odpowiedz wydaje mi sie niekonkretna!!


heheh dobre :) wymienic mozliwosci programu ? to jest walsnie malo konkretne pytanie... bo program sam w sobie ma tysiace mozliwosci jak nie wiecej... i nie sadze zeby komus chcialo sie to wypisywac.. bo nie ma to najmniejszego sensu...
a info ogolne o tym co program potrafi znajdziesz na stronie producenta :) polecam google:)
pozdro dla konkretnych i mniej konkretnych rowniez ;)

_________________
---------------------------
Panasonic NV-GS180EP
http://dzentelman.com/
http://www.dzentelman.com/teledyski
GG 4330030
dzentelman@NOSPAMwp.pl
http://dzentelman.wordpress.com/files/2 ... -ver-2.jpg
---------------------------


wtorek, 28 marca 2006, 15:42
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL