Teraz jest piątek, 20 lipca 2018, 14:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Pinnacle studio 9 plus-problem z przechwytywaniem. 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 3 lipca 2005, 03:00
Posty: 4
Post Pinnacle studio 9 plus-problem z przechwytywaniem.
Witam!
Mam kamere Panasonica NV GS400.Zainstalowałem sobie na kompie Pinnacle 9.Problem w tym ze kiedy włączam przechwytywanie obrazu z kamery nic sie nie dzieje.Inne programy (windows movie maker ,Motin dołączony do kamery) działają poprawnie.Kamere mam podłączoną do komputera za pomocą USB a nie DV(może to być przyczyną?).W programie mam zaznaczone USB.Prosze o pomoc.A może przechwycic obraz przez Motion a tylko obrabiać w Pinnacle?


środa, 8 marca 2006, 15:30
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 7 czerwca 2005, 21:45
Posty: 79
Post 
Mam taką samą kamerę w Pinnacle przechwytuje za pomocą karty FireWire (nigdy nie próbowałem za pomocą USB) w zakładce przechwytywanie mam ustawione na kamera DV i nigdy nie maiałem problemów. Radzę sobie zakupić taką kartę koszt ok 60 zł.


środa, 8 marca 2006, 20:58
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 3 lipca 2005, 03:00
Posty: 4
Post 
Dzieki:) Chyba tak zrobię.Chociaż przez USB takze powinno sie dać.Pożycze od znajomego tą karte razem z kabelkiem i sprawdze.Jak bedzie działać to sobie ją sprawię.Dzieki i pozdrawiam.


czwartek, 9 marca 2006, 16:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 28 maja 2006, 09:23
Posty: 5
Post 
Ja kupilem taka karte w raz z akbelkiem i uleal Video Studio za 35 zł :) czyzby od Marca az tak ceny sie pozmieniały ?


czwartek, 29 czerwca 2006, 18:40
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 29 czerwca 2006, 19:41
Posty: 1
Post 
mam problem z portem dv taki jak kolega z forum z 1394,wyskakuje mi taki komunikat:
PROGRAM PINNACLE STUDIO PRÓBUJE ZAINICJONOWAĆ KAMERE DV LUB DIGITAL 8 POPRZEZ PORT 1394.
MOŻE MI KTOS DAĆ RADĘ JAK TO ZROBIĆ


czwartek, 29 czerwca 2006, 19:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 28 maja 2006, 09:23
Posty: 5
Post 
Nie wiem ale u mnie to wina owiusienkiego kabla który wczoraj kupilem i mi nie chcial przychwycic. Zobacz tez czy Ci wogóle widzi kamere bo jak nie to albo kabl rozwalony albo źle karte wsadzileś. A jesli widzi to pewno tylko wina progosa. Spróbu przechwycic z movie marker tylko zobaczenie czego to wina


piątek, 30 czerwca 2006, 10:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL