Teraz jest sobota, 21 lipca 2018, 17:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 transparency w adobe premiere 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 24 listopada 2005, 11:52
Posty: 11
Post transparency w adobe premiere
Witam, musiałem zformatować system, po instalcji systemu i później adobe premiere mam nieaktywną funkcję "transparency". Wcześniej nie miałem z tym problemu. Co mam zrobić? Aby "transparency" było aktywne muszę coś doinstalować?

Bardzo proszę o szybką pomoc i pozdrawiam


czwartek, 16 marca 2006, 15:42
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 15 listopada 2004, 18:21
Posty: 48
Post 
Na przyszłośc staraj się byc dokładniejszy, domyślam się że chodzi ci o Premiere 6.5
Prawdobodobnie wstawiłeś swój klip na scieszkę Video 1, a funkcja transparency działa gdy klip twój będzie na ścieżce video 2 lub wyższej. Oczywiscie narpiew zaznacz klip Video dla którego chcesz tą funkcję przypisac. No i nie zapomnij wstawic też innego klipu na scieżkę Video 1. :)
Pozdrawiam Videowaldi..

_________________
Videowaldi..


wtorek, 28 marca 2006, 00:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
...albo nie włączyłeś kanału alfa


wtorek, 28 marca 2006, 08:11
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 24 listopada 2005, 11:52
Posty: 11
Post dzięki
dzięki za pomoc, przecież to logiczne że ma być na wyższej ścieżce... wiedziałem o tym i ... zapomniałem heh

dzięki


wtorek, 28 marca 2006, 12:19
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL