Teraz jest sobota, 21 lipca 2018, 13:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Jak ustawić Pinnacle Studio 10 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 18 kwietnia 2006, 14:00
Posty: 25
Post Jak ustawić Pinnacle Studio 10
witam
Chcę zfrać kilka kaset vhs na płyty DVD jak mam ustawić opcje przechwytywania avi czy mpeg i jaką rozdzielczość oraz jakie opcje przy nagrywaniu na DVD
pozdrawiam


niedziela, 30 kwietnia 2006, 18:21
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 12 maja 2006, 13:25
Posty: 1
Post 
hej a propos pinacle 10
mam problem :/

nakręciłem filmik frapsem i chce go obrobić w pinacle ,niestety po dodaniu go nie widzę scen tylko zielone kratki
ktoś wie może co jest _
:?:

dzięki z góry :)


piątek, 12 maja 2006, 13:30
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 25 listopada 2005, 18:08
Posty: 2
Post 
spróbuj programem fourCC changer zmienić wartość na dole na 'DIVX'


poniedziałek, 22 maja 2006, 19:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
do cruel Pinnaclenei widzi kodeka, zaisz film w formacie AVI(DV) lub mpeg2 ineibędziesz mieć problemów, oraz uaktualnij Pinnacle do wersji 10.5.2.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


poniedziałek, 22 maja 2006, 22:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL