Teraz jest środa, 21 listopada 2018, 20:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 AAE nie działa 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 maja 2006, 23:12
Posty: 259
Lokalizacja: Marcinkowo - Mazury
Post AAE nie działa
Zainstalowałem program Adobe After Effect ale na tym się skończyło program nie chce się włączyć. czy jest może potrzebny Service Pack 2 ?
żeby cieszyć się tą aplikacją do montażu ?

Mam starego xp nie ma w nim SP2 i ten własnie program AAE nie chce się włączyć. :|


wtorek, 12 września 2006, 13:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
Zainstalowałeś legala i nie działa?

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


wtorek, 12 września 2006, 13:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL