Teraz jest niedziela, 21 lipca 2019, 02:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 czy lepiej kupić leganlny program po założeniu firmy? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 czerwca 2006, 14:12
Posty: 635
Post 
maximus napisał(a):
Ty naprawdę taki głupi jesteś czy tylko grasz wariata ?
no jaki koles lolololol a co ni widzisz ze edytowalem 10 razy? widzales sam

Kolejny edit i kolejny i dodana potluszczona czcionka

Chyba ty nie kumasz sprawy lol Fakt faktem post byl innej tresci do ktorej sie odnioslem, kiedy nastapila edycja, czy i w jaki sposob nie interesuje mnie to, tylko nie widze zwiazku dlaczego mialbym sie odniesc w taki sposob do normalnego pytania... Wez czlowieku zamilcz bo denerwujesz ciagle tymi glupimi wstawkami

_________________
:mrgreen:


Ostatnio edytowano środa, 25 października 2006, 16:40 przez kubanczyk, łącznie edytowano 1 raz

środa, 25 października 2006, 16:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 21 października 2005, 10:49
Posty: 302
Lokalizacja: Myślenice
Post 
Dobra może już przestań, bo się całkiem ośmieszysz!

Nie pisz więcej tylko sobie to przemyśl i rusz kilkoma kamórkami, bo nie lubię kopać leżącego.


środa, 25 października 2006, 16:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 czerwca 2006, 14:12
Posty: 635
Post 
maximus napisał(a):
Dobra może już przestań, bo się całkiem ośmieszysz!

Nie pisz więcej tylko sobie to przemyśl i rusz kilkoma kamórkami, bo nie lubię kopać leżącego.
no to mistrzu oswiec mnie byla mozliwa edycja jego posta czy nie byla? Moze przeczytalem zaczalem komentowac a w miedzy czasie tresc posta zostala zmieniona? bylo to mozliwe czy nie? Skoro tak nie lubisz kopac lezacych to prosze oswiec nas czy taka opcja byla mozliwa ? i z jakiej paki mialbym sie czepiac normalnego pytania nazywajac go kpina?

EDIt data wyslania posta tez sie nie zmienia?

EDIT nie zmienia

Tak wiec wybacz maximus ale koles kapnal sie ze napisal bzdure po czym wzial sie za poprawianie (calkiem slusznie i rozsadnie) tyko ze w tym czasie przylazłem ja i zdazylem wystawic odpowiedz nie wiedzac ze zostala zmieniona tresc i tyle...

[ Dodano: Sro Paź 25, 2006 5:48 pm ]
maximus napisał(a):
Tylko to ty wciskasz ludziom ciemnotę że odpisałeś autorowi postu na inne pytanie (niby o piatach), a on potem zmienił (zedytował posta)
Gdzie takie cos wciskam ze zedytowal pomnie? lolu? no zacytuj zedytowal ale jak sam sie kapnal co napisal a w miedy czasie ja juz pisalem swoj komentarz... dlatego zawsze warto uzywac funkcji cytuj i byloby po problemie

_________________
:mrgreen:


środa, 25 października 2006, 16:40
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3276
Post 
w panelu administracyjnym forum w ustawieniach ogólnych w zakładce widoku tematów jest opcja "Pokaż edycję własnego postu nawet gdy nie ma odpowiedzi Tak Nie", w przypadku zaznaczenia "Nie" nie widać informacji o edycji posta, jeśli nie ma za nim żadnej odpowiedzi. kropka.

pozdrawiam
PS. administrator ma możliwość sprawdzenia tekstu wiadomości jaki był przed poprawką.

_________________
Obrazek


środa, 25 października 2006, 16:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 21 października 2005, 10:49
Posty: 302
Lokalizacja: Myślenice
Post 
Zaczynasz kumać ???? Tylko postaraj się bardziej pokombinować. Może ci się coś uda. Jeżeli już co, to autor po twojej odpowiedzi zmienia posta, bo zauważa że nie powienien posta takiej treści umieszczać bo dostanie po głowie. Więc jeżeli już coś takiego było (a tylko ty tak sądzisz i starasz się wmówić to innym), to pod jego postem od razu powinien pojawić się tekst że zmieniono posta 1 raz. Skoro ni ma tam tego zapisu, wynika z tego że po hamsku odpowiedziałeś na narmalnie zadane pytanie. Wynikało to zapewne z braku umiejętności czytania ze zrozumieniam lub chęci pokazania władzy nad nowym userem. Finalnie wyszedłeś na Id...ę i pokazałeś wszystkim że należysz do grupy ludzi powszechnie nielubianego pokroju, nie umiejących przegrywać z honorem, dla których przepraszam to tabu, a za swoje błędy najlepiej niech odpowiada ktoś inny!
Ogólnie porażka.


środa, 25 października 2006, 16:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 czerwca 2006, 14:12
Posty: 635
Post 
maximus napisał(a):
Zaczynasz kumać ???? Tylko postaraj się bardziej pokombinować. Może ci się coś uda. Jeżeli już co, to autor po twojej odpowiedzi zmienia posta, bo zauważa że nie powienien posta takiej treści umieszczać bo dostanie po głowie. Więc jeżeli już coś takiego było (a tylko ty tak sądzisz i starasz się wmówić to innym), to pod jego postem od razu powinien pojawić się tekst że zmieniono posta 1 raz. Skoro ni ma tam tego zapisu, wynika z tego że po hamsku odpowiedziałeś na narmalnie zadane pytanie. Wynikało to zapewne z braku umiejętności czytania ze zrozumieniam lub chęci pokazania władzy nad nowym userem. Finalnie wyszedłeś na Id...ę i pokazałeś wszystkim że należysz do grupy ludzi powszechnie nielubianego pokroju, nie umiejących przegrywać z honorem, dla których przepraszam to tabu, a za swoje błędy najlepiej niech odpowiada ktoś inny!
Ogólnie porażka.
ty jestes jakis nienormalny czlowieku idz sie leczyc, ciagle nie rozumiesz co mialo miejsce lol Powaznie sie zastanow nad tym co sie z toba dzieje bo zaczynasz chyba fiksowac. To ze sie nie lubimy nie oznacza ze mozesz naginac fakty - troche uczciowsci

gdzie napisalem ze zmienia po mojej odpowiedzi? czy ja takie cos napisalem? wyraznie podejrzewam ze autor zmienil zanim byla taka odpowiedz tyle ze ja odnoslem sie do tej wczesniej lol na sile probujesz cos udowodnic? Cos ciezko przelknac ze nie masz racji? I po choleresie czepiasz rzeczy kiedy nie masz pojecia jak bylo? Tak samo jak wypowiadales sie o gs280 i hc96 nie majac zadnej w rece :D

_________________
:mrgreen:


środa, 25 października 2006, 16:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 21 października 2005, 10:49
Posty: 302
Lokalizacja: Myślenice
Post 
kubanczyk napisał(a):
locoloco napisał(a):
kubańczyku, na kpine zakrawa twoja idiotyczna odpowiedź. Pytanie jest całkowicie "na miejscu" i dotyka dość ważnej kwestii wykorzystania prywatnego majątku dla przyszłej działalności gospodarczej. Autorowi pytania odpowiem tak jak poprzednik, że będzie mógł legalnie wykorzystywać program bez żadnych dodatkowych ceregieli o ile będzie prowadził działalność jako "osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą". Pozbawi się tylko możliwości wrzucenia w koszty uzyskania przychodu ceny programu oraz ewentualnego prawa do odliczenia VAT naliczonego. O ile będzie to tani program to strata z tego tytułu będzie jak najbardziej "do przebolenia" jednak w przypadku dużych wydatków proponuję się wstrzymać do momentu rejestracji działalności gospodarczej.
post przed edycja wygladal mniej wiecej tak czy moze wykozystywac go nielegalnie teraz jako pirata a nastepnie, czy lepiej kupic legala :] wiec wybacz jezeli nie widziales pierwszej wersji./


Czy kogo może wykożystywać nielegalnie jako pirata? Ten legalnie zakupiony soft? Co ty bredzisz? Przecież gościa pytanie było o faktury na osobęfizyczną i na os. prawną i chyba tego chciał się kolo dowiedzieć. A nie pytać czy może legalny soft używać jako Pirata ?

[ Dodano: Sro Paź 25, 2006 4:06 pm ]
kubanczyk napisał(a):
gdzie napisalem ze zmienia po mojej odpowiedzi? czy ja takie cos napisalem? wyraznie podejrzewam ze autor zmienil zanim byla taka odpowiedz tyle ze ja odnoslem sie do tej wczesniej lol na sile probujesz cos udowodnic? Cos ciezko przelknac ze nie masz racji? I po choleresie czepiasz rzeczy kiedy nie masz pojecia jak bylo? Tak samo jak wypowiadales sie o gs280 i hc96 nie majac zadnej w rece :D


No i wreszcie zakumałeś bo zaczynasz mówić do rzeczy. Wolny masz procek :wink:

Zapewne razem w tych samych 10 sekundach to zrobiliście :wink:
A autor zapewne zmieniło posta ze strachu zanim jeszcze ktoś go upomniał :wink:

OK. Gruuuubo to naciągane ale wierzę ci Kuba :wink:


środa, 25 października 2006, 17:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 czerwca 2006, 14:12
Posty: 635
Post 
ej ziomus dobrze wiem oco chodzi teraz w tym pytaniu ale wtedy pytanie brzmialo calkiem inaczej ale w dupie mam to czy ty to rozumiesz czy nie... wiem jak bylo ty niestety znowu piszesz o sytuacji o ktorej nie mailes pojecia bo cie tu nei bylo w tym czasie... Chcesz sie klucic to sie kluc ale ja jzu mam gdzies co ty sobie tam w tej chorej glowce ubzdurales... zmienil posta bo skumal ze zle go zformuowal... byc moze chodzilo mu o to samo ale zle ujal to w slowa tobie sie to nie zdaza?

Co do dlugosci odpowidzi to co zawsze jak zobaczysz temat odpisujesz od razu ja czesto czytam, zostawiam wlaczona strone z tematem robie cos swojego nie wiem ide po kawe zmieniam plik do przeliczania i odpisuje bez odswiezania... chyba calkiem naturalne czynnosci.

Gratuluje zostales dodany do listy osob ignorowanych maximus bo nie mam zamiaru juz sie denerwowac twoimi glupimi wywodami. Szczerze nei zalezy mi na czytaniu tego typu wywodow... jeden klopot na forum mniej. (nareszcie)

_________________
:mrgreen:


środa, 25 października 2006, 17:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 21 października 2005, 10:49
Posty: 302
Lokalizacja: Myślenice
Post 
To dla mnie wielki zaszczyt :lol:

Dziękuję.

Rozmawiasz wyłącznie z z tymi co się z tobą zgadzają.

Może ty z LPR-u jesteś, albo z Samoobrony - bo od nich taką taktyką od dawna jedzie. :lol:


środa, 25 października 2006, 17:30
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL