Teraz jest sobota, 17 listopada 2018, 23:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 problem z pinnacle studio 10 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post problem z pinnacle studio 10
Witam, czy Pinnacle studio 10 zgrywa przez usb? Sprzęt mi niby widzi, czas leci, ale nic nie zgrywa? Łącze się przez USB 2.0 . Czy Pinnacle wymaga FireWire?


czwartek, 26 października 2006, 13:17
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4555
Lokalizacja: Tczew
Post Re: problem z pinnacle studio 10
wht napisał(a):
Witam, czy Pinnacle studio 10 zgrywa przez usb? Sprzęt mi niby widzi, czas leci, ale nic nie zgrywa? Łącze się przez USB 2.0 . Czy Pinnacle wymaga FireWire?

Wymaga. Tu masz odpowiedź na inny zestaw pytań LINK , tu na pytanie dodatkowe LINK .

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 26 października 2006, 14:09
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL