Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 03:15




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Pinnacle 10 efekty 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 14 października 2006, 18:23
Posty: 23
Lokalizacja: Żory
Post Pinnacle 10 efekty
Witam.
Czy ktoś wie jak zrobić ,żeby mieć odblokowane te efekty w wersji 10.6
jakieś kody trzeba wprowadzić?


wtorek, 7 listopada 2006, 00:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
ALe jakie efekty???
Zalezy jaką posiadasz wersję, aby odblokować inne przejścia i filtry na których są kłódki trzeba zakupić kod aktywacyjny
np http://www.pinnacle.com.pl/hfx.php
a jeszcze lepiej zakupić Pinnacle Studio wersję na 20 lecie firmy a tam jest wieleefektów gratis w każdej wersji już od 169zł.
http://www.dystrybucja.ksk.com.pl/pinnacle/

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


wtorek, 7 listopada 2006, 11:38
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 14 października 2006, 18:23
Posty: 23
Lokalizacja: Żory
Post 
myślałem ,że ktoś mi poda sposób na bezpłatne odblokowanie..... :( :(


wtorek, 7 listopada 2006, 18:01
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL