Teraz jest piątek, 20 lipca 2018, 12:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
 ProDAD Vitascene 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post ProDAD Vitascene
Wpadła mi w ręce demonstracyjna beta wersja programu firmy ProDAD Vitascene
Prosty, intuicyjny interfejs skądś jakby znajomy:

Obrazek

Mnogość i zarazem różnorodność zgromadzonych efektów oraz świetna integracja z AP Pro2:

Obrazek

wróżą dobrze na przyszłość. :wink:


czwartek, 23 listopada 2006, 21:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 czerwca 2006, 14:12
Posty: 635
Post 
myslalem ze jaki koles ProDAD wita sie ze użytkownikami forum hahahaha

_________________
:mrgreen:


czwartek, 23 listopada 2006, 21:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
A widzisz kolego Kubańczyk.
Czasem warto szerzej spojrzeć na otaczającą rzeczywistość, a nie tylko przez pryzmat HC94. :wink:


czwartek, 23 listopada 2006, 21:52
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 8 października 2006, 22:17
Posty: 75
Lokalizacja: Eire
Post 
Śliczny OT.
Mam hyroglifa od tego producenta, i jakos nie umie zakminić o co chodzi. Widze że tutaj jest podobny interfejs. Macie może jakieś stronki z tutkami albo poradnik do tego rodzaju programów...

_________________
Ireland In My Eyes new==>Belfast Motor Show
ASUS P5Q DeLuxe / Q9550 / 4x2Gb ddr2 Crucial BallistiX 6400 4-4-4-12 / ATI HD4890 OC/ 2,25Tb HDD / Sony HDR-HC9E


czwartek, 23 listopada 2006, 22:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 czerwca 2006, 14:12
Posty: 635
Post 
zet120 napisał(a):
A widzisz kolego Kubańczyk.
Czasem warto szerzej spojrzeć na otaczającą rzeczywistość, a nie tylko przez pryzmat HC94. :wink:
hc94 + vx2100 + canonxl1 + jvc hd111 :] poszerza horyzonty duzo bardziej :]

_________________
:mrgreen:


piątek, 24 listopada 2006, 04:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post 
Program jest już dostępny w Polsce. cena - 999 PLN
+ bezpłatny upgr. do pełnej wersji ( w chwili obecnej jest to przedsprzedażna BETA )


piątek, 24 listopada 2006, 08:20
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 8 grudnia 2006, 15:08
Posty: 10
Post 
Ja kupiłem pixelan spice mastera wraz z creativity ease.(http://www.pixelan.com)W ofercie promocyjnej oba razem sprzedali mi za 600zł (oczywiście z USA bo u nas nikt tego nie ma).Wersja działa na każdym komputerku i ma naprawde spore możliwości.A jak jest z tym vitascene czy też może chodzić na kilku stanowiskach?Porównując liczbe efektów to wyglada dużo skromniej a kosztuje dużo więcej.Kieruje moje pytanie do Pana B :)


sobota, 9 grudnia 2006, 04:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Vitascene
Witam, czy możesz podać (zet120) link skąd demo ściągnąć, nie moge znaleźć a chciałbym przetestować ten programik. Pozdrawiam


piątek, 22 grudnia 2006, 17:51
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Sorry, że tak późno odpowiadam, gdzieś zapodział mi się ten post. :wink:

Tutaj znajdziesz wersję testową na trzydzieści dni.


wtorek, 2 stycznia 2007, 13:47
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 30 października 2006, 20:49
Posty: 120
Post 
Cześć.chodzi to u Was.cos mi na końcu instalki wali komunikat jak by mu się niepodobała moja karta graficzna,

Obrazek

_________________
Dzieląc się,pomnażasz.


wtorek, 2 stycznia 2007, 20:19
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 8 lutego 2005, 20:13
Posty: 6
Post 
przed instalacja (lub po) uruchom program testowy i sprawdz, czy twoja karta graficzna spelnia wymagania. program testowy mozna sciagnac free ze strony producenta (link na dole stron)
http://www.prodad.de/faq/01/gb/faq-0000 ... 00006.html. pozdr


wtorek, 2 stycznia 2007, 20:36
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 30 października 2006, 20:49
Posty: 120
Post 
Dzięki damon.przetestowałem :cry: no ale jak ma sie takiego dziadka na pokładzie jak ja, to nie ma co się dziwić,mogę liczyć tylko na Wasze opinie.

_________________
Dzieląc się,pomnażasz.


wtorek, 2 stycznia 2007, 22:31
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 13 maja 2003, 13:18
Posty: 98
Post 
Mam laptopa HP z grafiką Intel GMA 950 która jest zgodna z DirectX 9.x (Vertex Shader 3.0,Pixel Shader 2.0, oczywiście DX 9.0c jest zainstalowany)
1 GB RAM, procek Intel T2250, 80 GB HDD.

I na tej konfiguracji uruchomiłem programik testowy i wyskakuje mi oto taki komunikat:


poniedziałek, 8 stycznia 2007, 00:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL