Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 12:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Oprogramowanie do nv gs-280 Prosze o pomoc 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 grudnia 2006, 16:23
Posty: 7
Post Oprogramowanie do nv gs-280 Prosze o pomoc
Witam
Mam kamere panasonic nv gs-280. Jednak przy próbie instalacji oprogramowania, wyskakiwał mi błąd, że mój system operacyjny jest nie odpowiedni(korzystałem z windows 98 ), więc zainstalowałem windows xp home edition. Problem się powtórzył.
Co robić? prosze o pomoc.

Chodzi mi przede wszystkim o oprogramowanie usb


niedziela, 24 grudnia 2006, 16:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post 
najlepiej zainstaluj XP Corporate, Home Edition sa do niczego...


niedziela, 24 grudnia 2006, 22:37
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 3 grudnia 2006, 22:33
Posty: 24
Post Re: Oprogramowanie do nv gs-280 Prosze o pomoc
Bachor napisał(a):
Witam
Mam kamere panasonic nv gs-280. Jednak przy próbie instalacji oprogramowania, wyskakiwał mi błąd, że mój system operacyjny jest nie odpowiedni(korzystałem z windows 98 ), więc zainstalowałem windows xp home edition. Problem się powtórzył.
Co robić? prosze o pomoc.

Chodzi mi przede wszystkim o oprogramowanie usb


a po kiego instalować to badziewie panasonica?
wal odrazu Ulead lub Pinacle.


niedziela, 24 grudnia 2006, 23:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post Re: Oprogramowanie do nv gs-280 Prosze o pomoc
vqsoft napisał(a):
a po kiego instalować to badziewie panasonica?


racja, jest to badziewie, ale sterowniki usb by sie przydaly...


poniedziałek, 25 grudnia 2006, 12:10
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4556
Lokalizacja: Tczew
Post 
mike102 napisał(a):
najlepiej zainstaluj XP Corporate, Home Edition sa do niczego...

Żeby być równie lakoniczny - eeee tam.
Pokaż chociaż jedną rzecz w Home, przydatna do edycji filmów, której on nie ma, a pozostałe XP mają? No może funkcje sieciowe, przydatne w Liquidzie do pracy wielostanowiskowej, ale to chyba nie ten przypadek :P .

_________________
最诚挚的问候


poniedziałek, 25 grudnia 2006, 17:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post 
ale mi nie chodzi o montaz. chyba nie przeczytales uwaznie problemu...
nie chca sie zainstalowac sterowniki usb, wiec mowie zeby zainstalowac Corporate...


wtorek, 26 grudnia 2006, 13:14
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 3 grudnia 2006, 22:33
Posty: 24
Post 
kotin napisał(a):
mike102 napisał(a):
najlepiej zainstaluj XP Corporate, Home Edition sa do niczego...

Żeby być równie lakoniczny - eeee tam.
Pokaż chociaż jedną rzecz w Home, przydatna do edycji filmów, której on nie ma, a pozostałe XP mają? No może funkcje sieciowe, przydatne w Liquidzie do pracy wielostanowiskowej, ale to chyba nie ten przypadek :P .


XP SP2 nie potrzebuje


środa, 27 grudnia 2006, 00:44
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 grudnia 2006, 16:23
Posty: 7
Post 
Problem rozwiązany. Trzeba było zainstalować Service Pack 1.


sobota, 30 grudnia 2006, 01:31
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL