Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 02:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Problem z Power Director Express 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 15 stycznia 2007, 01:55
Posty: 4
Post Problem z Power Director Express
Witam Wszystkich!

Mam proble z programem Power Director Express NE, który jest wraz z płytą do kamery JVC GZ-MG 26EK Everio. Podczas zgrywania filmów " do programu" pojawia się komunikat " Wystąpił błąd podczas otwierania pliku w Bibliotece G:\SD_VIDEO\PRG001\MOV001.MOD"
Filmy zgrywają się do komputera i odtwarzająw programie PowerDVD ale nie mogeich "zgrac do w/w programu.
Proszę Was opomoc.
Pozdrawiam


niedziela, 21 stycznia 2007, 01:19
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 14 września 2006, 18:44
Posty: 6
Post 
Byc może program , którym dysponujesz trzeba aktualizowac .
Można to zrobic po wejściu na stronę producenta . Jeżeli jednak dysponujesz programem testowym , to aktualizacji nie przeprowadzisz .Mimo braku aktualizacji program bez kłopotów przechwytuje zdjęcia .
Miałem taką samą sytuację z programem testowym Power Director. .


czwartek, 25 stycznia 2007, 18:07
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 25 stycznia 2007, 18:46
Posty: 25
Lokalizacja: Śrem
Post 
Opisz dokładniej jak wczytujesz pliki do Direct...


czwartek, 25 stycznia 2007, 18:53
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 15 stycznia 2007, 01:55
Posty: 4
Post 
Witam wszystkich którzy podjeli temat.Przepraszm że nie odpisałe odrazu.Ale myśle że zrozumiecie :praca,praca i praca.. na przyjemności zostaje mało czasu.Jutro opisze dokładnie jak wgrywam filmy do komputera z opisanej kamery oraz krok po kroku jak postępuje podczas próby importacji filmów do opisanego programu. Dziękuje za wyrozumiałośc pozdrawiam Seibian.


piątek, 26 stycznia 2007, 02:31
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 2 czerwca 2006, 15:56
Posty: 47
Lokalizacja: południe
Post 
Mam pytanie odnosnie tego programu. Otóz po zainstalowaniu go otwarłem go.... po jakims czasie znów chciałem program właczyc ale po nacisnieciu ikony nie ma zadnego efektu - program nie zostaje uruchomiony. Odinstalowałem go i ponownie zainstalowałem ale problem jest ten sam. Co jest nie tak?


sobota, 17 lutego 2007, 13:33
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 25 stycznia 2007, 18:46
Posty: 25
Lokalizacja: Śrem
Post 
Witam ,miełem ten sam problem formatka załatwiła sprawe ,tak naprawde nie wiem co mu dolegało ,wgrałem go na samym początku a reszte programów po nim,chć przedtem miałem te same programy widocznie byłoy jakieś śmieci co go gryzły.


niedziela, 18 lutego 2007, 21:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL