Teraz jest piątek, 16 listopada 2018, 22:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Problem z "Pinnacle Studio 10 Plus" 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 lutego 2007, 23:47
Posty: 26
Post Problem z "Pinnacle Studio 10 Plus"
witam,
mam problem z w/w programem,
gdy chce wygenerowac film DVD, otrzymuje komunikat:

>>bierzacy projekt wymaga uaktywnienia funkcji kodowania MPEG-2<<

co moze byc tego powodem ??

RATUJCIE !!!


środa, 7 lutego 2007, 23:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Jaką dokłądnie wersję posiadasz?
Zakupiony program należy zarejestrować!

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


czwartek, 8 lutego 2007, 00:11
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 lutego 2007, 23:47
Posty: 26
Post 
niestety komputer, na ktorym uzywam tego programu nie ma dostepu do internetu, jest wylacznie do edycji filmow,
najbardziej zastanawiajace jest to, ze do tej pory program dzialal bez problemow


czwartek, 8 lutego 2007, 11:26
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4548
Lokalizacja: Tczew
Post 
hudy napisał(a):
Skąd: sie biorą dzieci??

Z nieczytania instrukcji :wink: .
W instrukcji Pinnacle'a jest coś o komputerach bez dostepu do internetu, poczytaj. Ja niestety ten rozdział ominąłem :mrgreen: .

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 8 lutego 2007, 15:40
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 lutego 2007, 23:47
Posty: 26
Post 
tyle, ze do tej pory wszystko chodzilo OK,
nagle cos sie mu "odwidzialo",

niestety, ani reinstalacja, ani formatowanie dysku niepomogło


czwartek, 8 lutego 2007, 22:13
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4548
Lokalizacja: Tczew
Post 
Skoro nie odpowiadasz na pytania - zadał je Pedro79, to pozostaje zgadywanka: Ściągnij na inny komputer z netu patch 10,6 i zainstaluj u siebie.

_________________
最诚挚的问候


piątek, 9 lutego 2007, 10:41
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 lutego 2007, 23:47
Posty: 26
Post 
do tej pory posiadalem wersje Pinnacle 10, sciagnelem aktualizacje 10,6 i NIC:| :x :( :( :(

[ Dodano: Pią Lut 09, 2007 11:15 pm ]
mam teraz pacha 10,6 i dalej to samo


piątek, 9 lutego 2007, 21:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Rejestracje możesz dokończyć na innym komputerze z dostepem do internetu. Jeżeli nadal nie zarejestrowałeś programu.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


piątek, 9 lutego 2007, 23:35
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 7 września 2006, 11:20
Posty: 117
Post 
Witam!
Sprawdz priv!!!


sobota, 10 lutego 2007, 00:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL