Teraz jest niedziela, 22 lipca 2018, 22:16




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Adobe elements 3.0 - polska nakładka......................? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 18 stycznia 2006, 21:34
Posty: 61
Post Adobe elements 3.0 - polska nakładka......................?
Witam,
czy ktoś sie orientuje czy adobe elements 3.0 posiada polską nakłądkę? I ewemtualnie gdzie w miarę tanio go można kupić z takową nakłądką o ile ją ma?
Pozdrawiam

_________________
pablo0129


czwartek, 1 marca 2007, 16:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
Nie ma takiej nakłądki, a przynajmniej takowej nigdy wie widziałem

[ Dodano: Czw Mar 01, 2007 7:39 pm ]
Witam ponownie. Po niedawnym odkurzeniu starych płyt znalazłem spolszczenie dp adobe premiere 6.5 które zamieszczam na http://voila.pl/hid92/ . Jednak zastrzegam ze nie ponoszę żadnej odpowiedzialności skutki uboczne (jeżeli takowe się pojawia ) Jeżeli ktoś zainstaluje to proszę o odpowiedź czy nakładką którą zamieściłem działa.

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


czwartek, 1 marca 2007, 19:15
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 18 stycznia 2006, 21:34
Posty: 61
Post 
Witam,
a w czym on jest okrojony w porównaniu z innymi wyższymi wersjami np. z 6,5?
I jak to jest z samą jakością obrazu dvd bo niektórzy pisali że średnia a tego nie mogę za bardzo sprawdzić gdyż w tej chwili mogę to robić tylko na filmach z aparatu-oczywiście kiepskiej jakości(czy ten kodek jest taki zły?).
Pozdrawiam

_________________
pablo0129


czwartek, 1 marca 2007, 20:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
pablo0129 napisał(a):
w czym on jest okrojony w porównaniu z innymi wyższymi wersjami np. z 6,5?

A dlaczego nie ściągniesz triala i sam nie sprawdzisz? Od tego są wersje testowe. Wtedy na spokojnie sam ocenisz czy Ci odpowiada ten program i czy warto go kupić.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


piątek, 2 marca 2007, 08:41
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 18 stycznia 2006, 21:34
Posty: 61
Post 
Ściągnąłem i testuję ale chciałem się dowiedzieć opinii również innych użytkowników.Jak na razie kiepsko gdyż obraz skacze i nie ma płynności przy odtwarzaniu pliku,każdy w timeline powoli renderuje-czy to jest jakaś wada programu czy po prostu mam za słaby komputer-ale jak dotychczas żaden program tak nie grymasił!!!

_________________
pablo0129


piątek, 2 marca 2007, 09:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
pablo0129 napisał(a):
w tej chwili mogę to robić tylko na filmach z aparatu

No i tu masz prawdopodobnie problem.
Nie wiem w jakim formacie masz ten filmik z aparatu ale z tego typu filmami to raczej wiekszość programów do NLE bedzie miała problem z płynnością odtwarzania (rozdzielczość, liczba klatek/sek. itp.)
Wrzuć na timeline plik DV a zobaczysz różnicę. Jeśli nie dysponujesz kamerą dv to przekonwertuj ten twój filmik jakimś programem do formatu avi dv a potem sprawdź w Adobe jak chodzi.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


piątek, 2 marca 2007, 10:02
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 18 stycznia 2006, 21:34
Posty: 61
Post 
Ok.dzięki-tak zrobię
Pozdrawiam

[ Dodano: Pią Mar 02, 2007 12:35 pm ]
Pojawił się problem gdyz posiadam wersję programu VirtualDub 1.6, nigdy jeszcze z tego programu nie korzystałem a co do samego rozenania to to jest kiepsko bo ja zdawałem rosyjski-znam perfect a tu po angielsku,który znam srednio głównie tyle co się zdążyłem nauczyć z innych programów w związku z tym czy ktos mi może podpowiedzieć co muszę zrobić aby w tym programie przekonwertować plik mpeg na avi?
Z góry dziękuję za pomoc

_________________
pablo0129


piątek, 2 marca 2007, 10:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL