Teraz jest wtorek, 17 lipca 2018, 21:15




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
 Co zrobić z Adobe Premiere 6.0?! 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 4 maja 2004, 16:12
Posty: 7
Lokalizacja: Łańcut
Post Co zrobić z Adobe Premiere 6.0?!
Witam, jestem posiadaczem Adobe Premiere 6.0, chciałem ostatnio "zmodernizować" go upgrade Adobe Premiere PRO. I tak się pokątnie dowiaduje że nic z tym nie można zrobić, bo wszelkie upgrade są podobno tylko od wersji 6.5.Proszę o rady i Wasze opinie.

_________________
Lalinea


piątek, 13 kwietnia 2007, 20:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post 
możesz spokojnie zrobić upgrade do wersji Pro 2.0.
W dodatku każdy, kto zakupi upgrade lub pełną wersje Adobe Premiere Pro 2.0 w okresie od 27 marca do 28 sierpnia br. dostanie upgrade do Adobe Premiere Pro CS3 !!!

Więcej informacji pod tym linkiem


piątek, 13 kwietnia 2007, 20:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 4 maja 2004, 16:12
Posty: 7
Lokalizacja: Łańcut
Post 
Ale właśnie w tym problem że jakiś pan, w jakimś sklepie powiedział mi że upgrade są tylko do wersji 6.5 i wyższych.Do 6.0 nie ma-gdzie najlepiej zasięgnąć o tym jakiejś informacji?

_________________
Lalinea


piątek, 13 kwietnia 2007, 20:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post 
Witam, AP 2.0 zamówiony i już czekam z niecierpliwością na paczkę, podekscytowany jestem na maxa. prawie jak przed kupnem nowej fury :lol: , ale do rzeczy czy o darmowy upgrade do CS3 dopytywać sprzedawcę, czy na stronie Adobe będzie można ściągnąć. I jak to w ogóle będzie wyglądało, jest to rodzaj instalki, którą mozna sobie zachować i po np: kolejnych formatach dysku systemowego i instalacji AP 2.0 będę sobie bez końca mógł upgradować do CS3???
Pozdro


wtorek, 17 kwietnia 2007, 18:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
Digital napisał(a):
Witam, AP 2.0 zamówiony i już czekam z niecierpliwością na paczkę, podekscytowany jestem na maxa. prawie jak przed kupnem nowej fury :lol: , ale do rzeczy czy o darmowy upgrade do CS3 dopytywać sprzedawcę, czy na stronie Adobe będzie można ściągnąć. I jak to w ogóle będzie wyglądało, jest to rodzaj instalki, którą mozna sobie zachować i po np: kolejnych formatach dysku systemowego i instalacji AP 2.0 będę sobie bez końca mógł upgradować do CS3???
Pozdro


Darmowy upgrade można zamówić dzwoniąc do supportu adobe. Trzeba przedstawić dowód zakupu uprawniający do skożystania z promocji. Dostaniesz kurierem paczkę, a w niej soft w kartoniku jak ze sklepowej półki. :-)

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


środa, 18 kwietnia 2007, 09:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Oby ten upgrade nie wyglądał tak jak wygląda bezpłatny upgrade XP do Visty dla posiadaczy laptopów kupionych w odpowiednim czasie.
Za bezpłatny upgrade należy zapłacić ok.20 Euro i jakby tego było mało należy pieniążki wysłać do Holandii. :wink:


środa, 18 kwietnia 2007, 10:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
zet120 napisał(a):
Oby ten upgrade nie wyglądał tak jak wygląda bezpłatny upgrade XP do Visty dla posiadaczy laptopów kupionych w odpowiednim czasie.
Za bezpłatny upgrade należy zapłacić ok.20 Euro i jakby tego było mało należy pieniążki wysłać do Holandii. :wink:


Osobiście robiłem upgrade produktów Adobe. Nie kosztowało mnie to nic... no może poza tel. do Adobe Germany bo polski Wimal mnie olał. :-)

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


środa, 18 kwietnia 2007, 10:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post 
[quote="Richi_TDI"]

Osobiście robiłem upgrade produktów Adobe. Nie kosztowało mnie to nic... no może poza tel. do Adobe Germany bo polski Wimal mnie olał. :-)[/quote]

Mógłbyś sprecyzować, tzn Wimal nie chciał załatwić upgradu, bo np nie kupiłeś softu w proponowanych przez nich sieciach, czy jak to w Polsce bywa brak kompetencji i dobrej woli?? :D


środa, 18 kwietnia 2007, 11:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
Digital napisał(a):
Mógłbyś sprecyzować, tzn Wimal nie chciał załatwić upgradu, bo np nie kupiłeś softu w proponowanych przez nich sieciach, czy jak to w Polsce bywa brak kompetencji i dobrej woli?? :D


Myślę, że wszystko razem... Soft kupiłem w Niemczech. Mimo tego, że na stronie Adobe Wimal widnieje jako support Adobe w Polsce (także dla mojego konkretnego przypadku) to wypieli się na mnie i powiedzieli, że oni darmowych upgrade'ów nie załatwiają i mam sobie dzwonić tam gdzie kupiłem soft. Jeden tel. do Niemiec (na szczęście kumam niemiecki), bardzo miła rozmowa i sprawa załatwiona. Po tym jak kompetentnie i miło zostałem potraktowany przez niemiecki support Adobe postanowiłem napisać paszkwila na Wimal. Wysłałem go do Adobe... ale czy coś to dało? Nie wiem. :)

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


środa, 18 kwietnia 2007, 12:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 20 lutego 2006, 22:29
Posty: 672
Post 
Zapytanie.
Kto w Polsce zajmuje się sprzedażą pudełkowej wresji upgrade Adobe Premiere Pro na zasadach opisanych powyżej?

Pozdrawiam


środa, 18 kwietnia 2007, 12:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post 
Witam, pytanko, aby przedłużyć temat. Swego czasu działałem na AP 6.5 i od miesiąca prawie, jak pisałem wyżej, mam zakupiny upgrade do 2.0 czy jest szansa na darmowy upgrade do SC3.0. Jeśli tak to gdzie to załatwiać????
Pozdro


czwartek, 26 kwietnia 2007, 23:13
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 10 marca 2004, 12:47
Posty: 55
Post 
Dobre Pytanie :) Podobna sytuacja u mnie


wtorek, 5 czerwca 2007, 08:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post 
Bogusław Spala napisał(a):
możesz spokojnie zrobić upgrade do wersji Pro 2.0.
W dodatku każdy, kto zakupi upgrade lub pełną wersje Adobe Premiere Pro 2.0 w okresie od 27 marca do 28 sierpnia br. dostanie upgrade do Adobe Premiere Pro CS3 !!!


Witam ponownie, mam lekki problem; ani sprzedawca upgrade do 2.0 (kupiłem go w kwietniu 07'), ani Wimal nie chcą mi za bardzo pomóc w dostaniu upgrade do CS3. Wie ktoś może jak to załatwić????
Hellp Me !!!!!!!!!!!!!!!!


wtorek, 21 sierpnia 2007, 19:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post 
musisz sie skontaktować serwisem Adobe:

“Customers who purchased Adobe Premiere Pro 2.0 between March 27, 2007 (May 8, 2007, in Japan) and August 28, 2007 (August 28, 2007, in Japan) are eligible for a complimentary upgrade to Adobe Premiere Pro CS3 when it ships. Shipping charges may apply. This offer is available only through Adobe and applies to purchases made from Adobe or Adobe authorized resellers. To obtain the upgrade, you will have to call the Adobe Customer Service Center at 800-833-6687 ( phone in US ), and Adobe will ship the products directly to you. To contact Customer Service in other parts of the world, visit the International support web page. Claims for this offer must be received by September 12, 2007 (September 12, 2007, in Japan). “

Można się skontaktować z Adobe Europe:

Adobe Technical Support Centre
UK: 020 73650735
Ireland: 01 2421553 Mekon Limited Adobe Authorised Support Centre.
All FrameMaker products on Mac, UNIX & Windows..
Mekon House, 31-35 St. Nicholas Way,
Sutton, Surrey. SM1 1JN.
Tel: +44 (0)20 8722 8400
Fax: +44 (0)20 8722 8500.
Email: info@mekon.com
URL: http://www.mekon.com


środa, 22 sierpnia 2007, 08:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL