Teraz jest niedziela, 15 lipca 2018, 21:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
 Pinnacle Studio 11 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 czerwca 2006, 15:21
Posty: 61
Post Pinnacle Studio 11
Witam.
Dlaczego w Pinnacle Studio 11 nie moge zmusic go do pracy w PAL? Wersja polska, europejska, a jak chce wzucic film z pliku avi, to mi pisze, ze nie jest skonfigurowany do pracy w PAL. W ustawieniach programu jest wlaczony NTSC, i okienko nieaktywne. Nie da sie przelaczyc. Ktos wie, dlaczego tak jest?

_________________
Pozdrawiam.
Amorek.


niedziela, 20 maja 2007, 12:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 maja 2007, 13:36
Posty: 4
Post 
najprawdopodobniej dlatego, ze masz pirata na amerykancky rynek.
ja mam dokladnie ten sam problem.


niedziela, 20 maja 2007, 13:37
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 czerwca 2006, 15:21
Posty: 61
Post 
Hmm.. Jesli on jest na amerykanski rynek to dlaczego jest po polsku?

_________________
Pozdrawiam.
Amorek.


niedziela, 20 maja 2007, 15:05
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 7 sierpnia 2006, 00:01
Posty: 6
Post 
Rozumiem że nie macie piratów tylko wersje próbne po których kupicie oryginały.

Ściągnijcie ten plik http://rapidshare.com/files/32358718/Pal.rar.html na samym dole strony trzeba kliknąć free a potem wpisać kod z obrazka. Nie wiem jak się tego patcha obsługuje- dajcie znać jak poszło.


niedziela, 20 maja 2007, 15:27
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 czerwca 2006, 15:21
Posty: 61
Post 
Oczywiscie ze masz racje. Trzeba cos wyprobowac, zanim sie wyda na to kase. Inaczej mozna by kase wywalic w bloto. W wielu wypadkach efekt by byl ten sam. To, co podales zadzialalo :) Dzieki.

_________________
Pozdrawiam.
Amorek.


niedziela, 20 maja 2007, 19:16
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 maja 2007, 13:36
Posty: 4
Post 
pomoglo. wprwdzie nie do konca jestem pewien czy to to, bo tym samym progrem probowalem wczesniej i "ni fiuta". musialem odinstalowac pinnacla wyczyscic rejestr i zainstalowac ponownie. teraz dziala, ale po wyprobowaniu tego programu wroce chyba do stergo poczciwego adobka:)))


wtorek, 22 maja 2007, 11:20
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 14 kwietnia 2007, 18:22
Posty: 1
Post 
Mogę prosić o wytłumaczenie jak działa ten patch - keygen?


czwartek, 31 maja 2007, 08:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 maja 2007, 13:36
Posty: 4
Post 
jak dziala to nie wiem, az taki dobry to nie jestesm :) pewnie pinnacle maja jakis staly algorytm wg ktorego generuje kody dla szczesliwych nabywcow ich produktow. Ktos ten algorytm rozgryzl i juz mamy keygena.
Natomiast jesli chodzi o uzycie to ja zrobilem tak jak to opisalem w poprze3dnim moim poscie (patrz wyzej) i juz smiga. szczerze mowiac to raczej szkoda zachodu, bo jak zwykle pinnacle jest "kulawe". zainstalowalem faktycznie tylko na probe. Nie ma jak seria adobkow. Tam robisz to co ty chcesz, a nie to co wymyslil producent softu. Pozdro.


środa, 6 czerwca 2007, 09:04
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1432
Post 
rozwiązanie jest bardzo proste ;
wymaga bezpłatnego aktywowania produktu przez internet przy pierwszym użyciu . i po aktywacji napisz jak chodzi pinnacle 11-cie :mrgreen: i to jest klucz do prawidłowego działania pinnacle . czyjeś klucze ci nie pomogą :mrgreen: a także po pinnacle 9-ć czy 10-ć , ponieważ będą prosić o ponowne potwierdzenie przez producenta zgodności :roll:


środa, 6 czerwca 2007, 10:05
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 15 września 2005, 13:02
Posty: 87
Lokalizacja: Wielkopolskie
Post 
Skąd można ściągnąć triala Studio 11? Na stronie Pinnacle go nie ma.

_________________
Pozdrawiam

Piotr


środa, 6 czerwca 2007, 12:23
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 11 września 2005, 01:29
Posty: 45
Post 
właśnie,

mam zamiar go kupić ,ale chciałbym najpierw zobaczyć jak się będzie u mnie na kompie sprawował i czy warto.

trial powinien byc!!!


czwartek, 7 czerwca 2007, 01:30
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1432
Post 
ważna wskazówka dla tych co myślą instalować pinnacle 11-cie . musimy usunąć wszystkie pliki i fodery po pinnacle 10-ć i 9-ć a szczególnie obowiązkowo folder Pixie i patchy jak 10,7 i inne . najlepiej instalować pinnacle 11 na dysk po formacie . chyba że nie mieliśmy jeszcze żadnego pinnacle na tym dysku . poprostu pozostałości po starszych wersjiach się nakładają i zakłócają i mamy wrażenie , że pinnacle 11-cie chodzi jak 10-ka i nie widzimy różnicy w działaniu .
p.s. kto czyta tą wypowiedz i poprzednią to niech wyciągnie wnioski co trzeba ominąć a co poszukać do instalacji pirackiego pinnacle . pamiętajmy też na jaki system instalujemy czy XP czy vista to też bardzo ważne .


czwartek, 7 czerwca 2007, 11:55
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 11 września 2005, 01:29
Posty: 45
Post 
jurekwejh napisał(a):
pamiętajmy też na jaki system instalujemy czy XP czy vista to też bardzo ważne .


Ok, ja pamiętam na jaki system instaluje Pinnacla, ale dla czego jest to takie ważne ??

mam XP, czy nie bedzie chodzil, czy lepiej na Viste, nie do końca zrozumiałem Twoją wypowiedź.

pozdrawiam


czwartek, 7 czerwca 2007, 16:37
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL