Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 03:34




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Vitascene - długo? -pyt. do sprzedawców i nie tylko 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 10 marca 2004, 12:47
Posty: 55
Post Vitascene - długo? -pyt. do sprzedawców i nie tylko
Witam, stałem się szczęśliwym posiadaczem Vitascene. Pytanko do dystrybutorów lub userów jak długo czeka się na key, po wysłąniu maila do ProDADu rejestracyjnego. Co prawda jeszcze trochę czasu jest zanim 30 dni się skończy, ale zaczynam się niepokoić.
Pozdrawiam


niedziela, 20 maja 2007, 12:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post 
standardowo - 3 - 4 dni.
Ale bywało, że i 2 - 3 tygodnie ...


niedziela, 20 maja 2007, 14:19
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 10 marca 2004, 12:47
Posty: 55
Post 
Dzięki za odp. poczekamy zobaczymy :), ale przy okazji: zaraz po zakupie wszystko śmigało jak należy oczywiście zachciało mi się grzebać i uaktualnić stery do mojej karty graficznej i teraz duża cześć filtrów w Vitascene jest porostu czarnym tłem. Kombinacje przy grafice mogły to spowodować???
(karta ati radeon x1600)


niedziela, 20 maja 2007, 14:49
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 6 listopada 2003, 00:09
Posty: 107
Lokalizacja: Radom
Post 
Witam
Mam to samo. Po przeinstalowaniu sterowników i softu do ATI x1950 część efektów zamieniła sie w czarne tło. Jedynym pocieszeniem jest to, że po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu vitascene znowu działa 30 dni, a tak chyba nie powinno być.
Pozdrawiam, Grzesiek.


niedziela, 20 maja 2007, 20:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post 
Witam, mam podobny problem z czarnym obrazem na wybranych filtrach, ale za parę dni czeka mnie format dysku systemowego i mam nadzieję, że to ustąpi, a co do 30 dni to jeśli masz oryginalnego keya to nie powinno być problemu z ponownym zaimportowaniem keya.
Mam nadzieje, ze po formacie key będzie dalej działał :)
Pozdro


niedziela, 20 maja 2007, 23:01
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 5 października 2006, 21:45
Posty: 86
Lokalizacja: centrum
Post 
Witam.
Również mam podobnie jak Wy. Po zainstalowaniu sterowników do ati x1950pro (sterowniki w wersji 7.4 - najnowsze) też mam trochę ciemnych pól zamiast efektów. Wiecie może jakie sterowniki trzeba zainstalować aby działało. Może jest inne rozwiązanie problemu?

Pozdrawiam.

_________________
2 x Sony / Zoom H4 / Edius + Vitascene


niedziela, 20 maja 2007, 23:24
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 22:55
Posty: 167
Lokalizacja: Łajszczew ;)
Post 
Przydał by się ponownie komentarz sprzedawcy, w sumie przedstawiciela firmy jeżeli jest autoryzacja...


poniedziałek, 21 maja 2007, 01:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL