Teraz jest sobota, 17 listopada 2018, 23:40




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 problem z pinnacle 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 21 czerwca 2007, 18:52
Posty: 4
Lokalizacja: olkusz
Post problem z pinnacle
witam, sorry jesli bylo ale szukalem i nie znalalazlem...

W czasie instalacji pinnacle 10 plus (trial version) wyskakuje mi blad ze jest nie kontatybilny z win 2000. Lecz w wymagachaniach pisze co innego. Co robic?

pzdr


czwartek, 21 czerwca 2007, 18:56
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4555
Lokalizacja: Tczew
Post 
Tego nie przerabiałem :wink: , ale SP4 z tego co wiem rozwiazywało w Win 2000 wiele problemów...

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 21 czerwca 2007, 19:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL