Teraz jest środa, 14 listopada 2018, 01:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Adobe CS3 Master Collection - Trial 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 5 października 2006, 10:55
Posty: 22
Post Adobe CS3 Master Collection - Trial
Witam.
Czy w naszym kraju istnieje firma, gdzie można kupić wersję trial wspomnianego pakietu?
Jeżeli nie to jak technicznie można kupić ten pakiet na stronie Adobe?
Ktoś próbował, ktoś ma?


wtorek, 31 lipca 2007, 08:16
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 30 września 2007, 10:27
Posty: 54
Lokalizacja: Warmia
Post PROBLEM Z PODGLĄDEM PRZEJŚĆ
Witam serdecznie wszystkich jest to moja pierwsza wizyta na tym forum od dawna pracuję na AL7 a od niedawna mam premiere cs 3 z matroxem RT.X2 nie wiem jak i czy wogóle możliwy jest podgląd przejść przed wstawieniem ich na linii. Nie mogę też zaimportować VOB czyli materiału DVD o co tu może chodzić proszę o jakąś wskazówkę jak to zrobić i czy jest to możliwe.Dla zainteresowanych posiadam obszerną wiedzę na temat AL7. Pozdrawiam wszystkich.


środa, 3 października 2007, 22:24
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 1 czerwca 2006, 11:43
Posty: 51
Post 
@ KarolMa:

Na stronie Adobe możesz ściągnąć za darmo wersje Trial poszczególnych komponentów CS3 Master collection:

http://www.adobe.com/products/creatives ... ion/trial/


czwartek, 4 października 2007, 00:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
Marc napisał(a):
@ KarolMa:

Na stronie Adobe możesz ściągnąć za darmo wersje Trial poszczególnych komponentów CS3 Master collection:

http://www.adobe.com/products/creatives ... ion/trial/

Ale po zainstalowaniu każdego programu z osobna nie będzie działał chociażby Dynamic Link (chyba, że nie jest to problemem)Tak jak w całym pakiecie Adobe Master lub Production Premium.


czwartek, 4 października 2007, 20:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
Co to jest Dynamic link?

_________________
Powoli do celu...


piątek, 5 października 2007, 00:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
cactus-corp napisał(a):
Co to jest Dynamic link?

Dynamic LInk jest to komponent wprowadzony do pakietu od wersji 2.0.
Polega na łatwej współpracy programów między sobą m.in. pomiedzy AP, AE I Encore. Mozesz np. z poziomu AP utworzyć kompozycje za pomoca Aftera i automatycznie kompozycja jest importowana do AP. Naprawdę swietna ta funkcja ale działa jedynie gdy masz zainstalowany pakiet Production Premium lub Master. Nie działa jesli masz każdy z programów zainstalowany z osobna.

Pozdrawiam


piątek, 5 października 2007, 07:13
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL