Teraz jest sobota, 21 lipca 2018, 00:25




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Vegas 7 , 3 problemy.. Zaginiony timeline i ... ?? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 25 sierpnia 2007, 17:13
Posty: 3
Lokalizacja: Wrocław
Post Vegas 7 , 3 problemy.. Zaginiony timeline i ... ??
Witam, mam problem tego typu, ze gdy chcialem zrobic ten ktok z 02:25 min. z filmiQ pt. Tutorial Sony Vegas Video Edit 3 http://uk.youtube.com/watch?v=fFZHmjRNcr0 to gdzis mi zniknela ta linia czasu i nie moge dodac drugiego punktu... nic nie zmienialem w ustawieniach a gdy wrzucam plik z avi to jest..


I drugie pytanie... Zgrywajac filmiki na dysk z aparatu cyfrowego Canon A430 , sa one w formacie avi... dlaczego wiec Vegas widzi sam dzwiek ??
Znalazlem cos o tym ale nic z tego nie rozumie..

Ew. Moglbym skonwertowac do wmv ale jakie sa straty w jakosci??

http://forum.filmowiec.pl/viewtopic.php ... ight=vegas
Poza tym do czego jest ten Gspot ?? http://www.headbands.com/gspot/v26x/index.htm
Z tego co widze to jakis tester... chyba??

Zna ktos moze dobre tutki do Vegasa 7 , znalazlem troche ich na youtube... Video... mam tez ten z tibia.pl ...


Ostatnio edytowano sobota, 25 sierpnia 2007, 20:08 przez fOx71, łącznie edytowano 4 razy

sobota, 25 sierpnia 2007, 17:50
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 9 lutego 2007, 17:30
Posty: 127
Lokalizacja: Głuchołazy
Post 
Zaraz, znikneła cała dolna część okna z timeline w tym oknie?


sobota, 25 sierpnia 2007, 18:51
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 25 sierpnia 2007, 17:13
Posty: 3
Lokalizacja: Wrocław
Post 
tak.. jakbys ja odcial...


sobota, 25 sierpnia 2007, 19:39
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 9 lutego 2007, 17:30
Posty: 127
Lokalizacja: Głuchołazy
Post 
To może się schowała, po prostu najedż na dolną cześc tego okna, na obramiowanie. Kursor mychy powinien zmienić kształt na rączkę. Złap i przesuń do góry . Jest już timeline?

A co do imporu obrazu z aparatu, mam ten sam problem z Samsungiem, co jest? otóz brak odpowiednich kodeków najprawdopodobniej.


sobota, 25 sierpnia 2007, 19:58
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 25 sierpnia 2007, 17:13
Posty: 3
Lokalizacja: Wrocław
Post 
nie ma.. i tez myslalem, ze mi sie okno podwinelo ale nie ma...


sobota, 25 sierpnia 2007, 20:05
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL