Teraz jest wtorek, 17 lipca 2018, 04:25




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Adobe Photohop - Big problem 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 13 maja 2003, 13:18
Posty: 98
Post Adobe Photohop - Big problem
Mam pytanko!?
Mam zamiar kupić kartę od kolegi, używaną DV500 wraz z Premiere 6.0. I wziołem sobie od kolegi płytkę z tym programem by trochę się pobawić.
Ale mam problem bo za cholere się nieuruchamia. Poprostu wgrywa się widać logo, wgrywa sobie biblioteki i nic poprostu wychodzi z programu do pulpitu. Próbowałem też Premiere 6.5 którego sciągnołem sobie z internetu w wersji Trial. Ale jest to samo. I teraz niewiem co robić. Proszę o pomoc może ktoś się spodkał z tym problemem.

WindowsXP Pro, Msi KT4V, Athlon 1800 XP, 512 DDR 2700, MSI GeForce 4 MX 440 64 mb.

_________________
2 x Sony NX5, Canon C100, Canon 5d III, Adobe Creative Cloud CC 2014, Win8.1 64 bit, MSI Z77, Intel i7 3770K, OC 4 Ghz, 16 GB RAM, Gainward GTX 570, SSD Samsung 830 128 GB, SSD OCZ Agility 3 60 GB (Cache Adobe), 3 x WD Caviar Black 1 TB, EIZO.


wtorek, 13 maja 2003, 13:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
:? Mysle, ze powinienes sobie kupic ksiazke z opisem co i jak robic.
Polecam "Adobe Premiere 6 w 12 lekcjach z cdrom"- jest bardziej dostepnie napisana dla poczatkujacych niz "Adobe Premiere 6- Biblia".
cena ok.60-70zl


czwartek, 15 maja 2003, 01:16
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 stycznia 2003, 15:14
Posty: 336
Post 
DO Wicia: Wicio te książki raczej nie pomogoą mu rozwiązac jego problemu ,bo w tych książkach jest napisane jak posługiwac się tym programem a nie co zrobić jak się wywala!!!

Do rumka7:Cóż najszybsza odpowiedz to Win XP,coś mu nie pasi,moze masz śmietnik na dysku tzn poinstalowane różne niepotrzebne kodeki, jakieś stare wpisy do rejestru etc.
Najszybciej i najprościej to zainstalowac system od początku, i to z reguły opmaga(no chyba że masz AP jakiegoś trafionego).

Spróbuj też zainstalować najnowszego DirectX 9 , ja kiedyś miałem też podobny problem i to pomogło.


czwartek, 15 maja 2003, 10:57
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 13 maja 2003, 13:18
Posty: 98
Post Adobe Premiere - Big problem
Spróbuję z tą reinstalacją systemu. Jak będziecie jeszcze może mieli jakiś pomysł to dajcie znać. Narazie serdeczne dzięki !!!

_________________
2 x Sony NX5, Canon C100, Canon 5d III, Adobe Creative Cloud CC 2014, Win8.1 64 bit, MSI Z77, Intel i7 3770K, OC 4 Ghz, 16 GB RAM, Gainward GTX 570, SSD Samsung 830 128 GB, SSD OCZ Agility 3 60 GB (Cache Adobe), 3 x WD Caviar Black 1 TB, EIZO.


czwartek, 15 maja 2003, 14:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Prawda, bylo pozno i nie doczytalem sie dokladnie.
Leon ma racje.
Od siebie dodam jeszcze o zainstalowaniu SP1!-zreszta w nim jest zawarty DirectX (8.0) a najwyzej pozniej DirectX9.0.
Bez tego moze nie ruszyc.


piątek, 16 maja 2003, 04:00
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL