Teraz jest poniedziałek, 23 lipca 2018, 09:34




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Brak polskich liter w Premiere CS3 - trial HELP!! 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 23 maja 2006, 23:16
Posty: 22
Lokalizacja: Warmińsko-Mazurskie
Post Brak polskich liter w Premiere CS3 - trial HELP!!
Witam
Nie wiecie co się dzieje że nie mam w CS3 polskich liter w tytularce?
Pozdr.


niedziela, 2 grudnia 2007, 13:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Brak polskich liter w Premiere CS3 - trial HELP!!
marcin_74 napisał(a):
Witam
Nie wiecie co się dzieje że nie mam w CS3 polskich liter w tytularce?
Pozdr.

W wersji CS3 nie działa standardowa kombinacja klawiszy np. alt+a.
Żeby zrobić ą musisz zastosować kombinację shift+~+a i analogicznie postepujesz z innymi. Było już o tym na forum.


niedziela, 2 grudnia 2007, 15:26
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL