Teraz jest środa, 18 lipca 2018, 20:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Boris RED 4.2 vs After Effects CS3 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 26 stycznia 2008, 09:35
Posty: 14
Post Boris RED 4.2 vs After Effects CS3
Pytanie zawarte w temacie.Czy ktoś z bywalców tego forum potrafi porównać te dwa programy.O ile o AAE można jeszcze poczytać tu i ówdzie,to o BR cisza.Posiadam Ediusa ,nawet jestem zadowolony,ale uważam że nie nadaje sie do kompozycji.I staje przed wyborem - albo do Ediusa dokupuję Borisa ,albo przechodzę na pakiet Adobe.Wiem że można ściągnąć triala i popróbować,ale chciałbym najpierw poznać waszą opinię.
Pozdrawiam.


sobota, 26 stycznia 2008, 09:48
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 18 stycznia 2008, 19:51
Posty: 45
Post 
Przyłączam sie do pytania. Ściągnąłem Borisa RED aczkolwiek mam problem z jego instalacją...


sobota, 26 stycznia 2008, 18:55
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 31 grudnia 2007, 13:16
Posty: 17
Post 
lepszy after effect, przeciez boris to tylko plugin do premiera


niedziela, 27 stycznia 2008, 11:48
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3231
Post 
takie coś może napisać tylko ktoś, kto w życiu nie pracował na borisie. :roll:

oba mają plusy i minusy. zależy do czego chcesz wykorzystać. to co zrobisz na jednym możesz nie zrobić na drugim i na odwrót.
a oto dowody :)

pozdrawiam

_________________
Obrazek
GG: 2491715 peaceant(at)wp.pl


niedziela, 27 stycznia 2008, 12:52
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 18 stycznia 2008, 19:51
Posty: 45
Post 
A czy Boris jest kompatybilny z produktami Canopus, czy jestem w błędzie?


niedziela, 27 stycznia 2008, 15:43
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 2 listopada 2005, 10:15
Posty: 51
Lokalizacja: podlaskie
Post Re: Boris RED 4.2 vs After Effects CS3
jest kompatybilny


poniedziałek, 18 lutego 2008, 14:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Boris RED 4.2 vs After Effects CS3
używam borisa continuum complete, daje radę :)

pozdrawiam


środa, 20 lutego 2008, 04:10
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL