Teraz jest wtorek, 20 listopada 2018, 19:55




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Adobe Premiere CS3 - jak zrobić, żeby obraz zajmował cały... 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 17 lutego 2008, 22:09
Posty: 2
Post Adobe Premiere CS3 - jak zrobić, żeby obraz zajmował cały...
ekran..

patrzcie, video zajmuje mi tylko małą część obszaru 1) i po eksportowaniu videa do avi, mam naokoło czarne (a raczej czarno-szare) pasy

Obrazek



przy tworzeniu projektu wybieram PAL
ale filmik który importuję jest mniejszej rozdzielczości

proszę o pomoc


niedziela, 17 lutego 2008, 22:31
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 17 lutego 2008, 23:26
Posty: 5
Post Re: Adobe Premiere CS3 - jak zrobić, żeby obraz zajmował cały...
Zaznacz klip na Timeline i kliknij (na nim) prawym klawiszem myszki, po czym wybierz opcję skalowania do rozmiaru ustawień projektu.


niedziela, 17 lutego 2008, 23:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Adobe Premiere CS3 - jak zrobić, żeby obraz zajmował cały...
Jasna sprawa zauważyłem że ten filmik ma rozdzielczość 320\240 tak więc będzie tak wyglądał a powiększenie go znacznie pogorszy jakość

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


poniedziałek, 18 lutego 2008, 00:29
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 17 lutego 2008, 22:09
Posty: 2
Post Re: Adobe Premiere CS3 - jak zrobić, żeby obraz zajmował cały...
qdlaty - - > wielkie dzięki, teraz filimik jest w odpowiednim rozmiarze

kazikmaly - -> to wystarczy, że sobie pomniejsze go w playerze przecież


czwartek, 21 lutego 2008, 17:31
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL