Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 11:34




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Dodatkowe efekty przejść do AP 1.5 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 19 czerwca 2007, 09:37
Posty: 56
Lokalizacja: Podlaskie
Post Dodatkowe efekty przejść do AP 1.5
Witam. Czy można gdzieś kupić dodatkowe efekty przejść między scenami do Adobe Premiere 1.5. W orginalnej wersji nie wiele tego jest. Dzięki za informację.

_________________
Audi RS4 Avant :) :)


poniedziałek, 18 lutego 2008, 08:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Dodatkowe efekty przejść do AP 1.5
na allegro najtanszy pakiet - Canopus Video Transitions FX - albo jakos tak, 179 zl


poniedziałek, 18 lutego 2008, 11:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Dodatkowe efekty przejść do AP 1.5
Tu mają trochę ciekawych rzeczy do AP http://www.bsmultimedia.sklep.pl/ :wink:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


poniedziałek, 18 lutego 2008, 13:48
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 19 czerwca 2007, 09:37
Posty: 56
Lokalizacja: Podlaskie
Post Re: Dodatkowe efekty przejść do AP 1.5
kazikmały napisał(a):
Tu mają trochę ciekawych rzeczy do AP http://www.bsmultimedia.sklep.pl/ :wink:


Przejrzałem wszystko i nie znalazłem programu który dodawał by dodatkowe efekty przejść między scenami do AP 1.5

_________________
Audi RS4 Avant :) :)


poniedziałek, 18 lutego 2008, 15:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Dodatkowe efekty przejść do AP 1.5
http://www.prodad.com
Maja niezłe przejścia w pakietach Adorage Magic lub Vitascene
lub zobacz na http://www.pinnaclesys.com
Tam masz Hollywood FX
Wszystko ładnie chodzi na AP Pro 1.5

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


poniedziałek, 18 lutego 2008, 15:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Dodatkowe efekty przejść do AP 1.5
np boris fx , vitascene napewno mają sam u nich kupowałem

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


poniedziałek, 18 lutego 2008, 17:00
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL