Teraz jest wtorek, 17 lipca 2018, 06:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Pinacle Studio 11 i ProDAD VitaScene ????????? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 19 czerwca 2007, 09:37
Posty: 56
Lokalizacja: Podlaskie
Post Pinacle Studio 11 i ProDAD VitaScene ?????????
Witam. Zamierzam zakupić program ProDAD VitaScene. Najtańszy na allegro zanlazłem za około 800zł ale ku mojemu zdziwieniu w sklepie internetowym znalazłem Pinacle Studio 11 z którym w pakiecie jest ProDAD VitaScene (cena za całość 270zł). Czy te w pakiecie z Pinacle to jakaś okrojona wersja czy jak. Kolosalna różnica w cenie i nie wiem co mam na ten temat myśleć. Może ktoś zna szczegóły ????? Aha. Pracuje na AP 1.5 wiec może te z pakietu Pinacle nie bedzie chodzić z AP ????

_________________
Audi RS4 Avant :) :)


wtorek, 19 lutego 2008, 11:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Pinacle Studio 11 i ProDAD VitaScene ?????????
To może być demo :wink:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


wtorek, 19 lutego 2008, 19:45
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1432
Post Re: Pinacle Studio 11 i ProDAD VitaScene ?????????
nie widzę różnicy między vitasceną ( plugin w pinnacle ) a vitasceną o którą się pytasz > chodzi o ilość efektów ( na dzień dzisiejszy instalujemy patche 1,0,34 ) . instalka z pinnacle instaluje tylko w pinnacle i jako plugin , a instalka którą ty chcesz kupić instaluje do wszystkich programów jako plugin i też jako sam program > otrzymaną licencję wskazujesz tylko w jednym programie , albo wklejasz do folderu i masz we wszystkich odblokowane vitascene .

_________________
Obrazek


środa, 20 lutego 2008, 11:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1626
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Pinacle Studio 11 i ProDAD VitaScene ?????????
cycuac napisał(a):
Witam. Zamierzam zakupić program ProDAD VitaScene. Najtańszy na allegro zanlazłem za około 800zł ale ku mojemu zdziwieniu w sklepie internetowym znalazłem Pinacle Studio 11 z którym w pakiecie jest ProDAD VitaScene (cena za całość 270zł). Czy te w pakiecie z Pinacle to jakaś okrojona wersja czy jak. Kolosalna różnica w cenie i nie wiem co mam na ten temat myśleć.

Ja też chciałbym rozeznać temat do końca. Ten Vitascene za ok. 800zł niestety nie obsługuje HD, natomiast ten w Studio12 Ultimate myślę że tak, skoro program obsługuje formaty HD. Cena wersji BOX z HD z ProDAD to koszt około 1 800zł. Mój docelowy podstawowy program edycyjny to Premiere CS4, lecz dla samych efektów w dodatku w HD takich jak Vitascene, Red Giant Magic Bullet Looks, Boris Graffiti - plugin do tworzenia wektorowych animacji 2D/3D za około 350zł warto chyba kupić -to po prostu śmieszne pieniądze. Stąd prośba do posiadaczy Studio Ultimate 12 o wypowiedź na ile te pluginy są pełne/okrojone.
Pozdrawiam

_________________
Panasonic Lumix G7 + Vario 12-35 f2.8, Panasonic Lumix G7 + Vario 14-140 f3.5-5.5, Gimbal Feyju MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


środa, 11 lutego 2009, 16:18
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 10 listopada 2005, 16:06
Posty: 26
Post Re: Pinacle Studio 11 i ProDAD VitaScene ?????????
Vitascene jako plugin do Pinnacle Studio Ultimate, to wersja, która posiada 1/3 efektów z pełnej wersji programu, który byś kupił jako samodzielny. Ot i taka jest różnica.


środa, 11 lutego 2009, 17:57
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1432
Post Re: Pinacle Studio 11 i ProDAD VitaScene ?????????
Odkopałeś stary temat > wiele się zmieniło , ale jedno jest pewne nie zawsze piszemy wszystko :P . powiedzmy to o czym ja piszę > to trzeba zdjąć blokadę w instalatorze ( powiedzmy w vitascenie to tylko usunąć znaczek # w jednym pliku ) i jest OK. :P
A czy warto kupić 12-kie ????? może lepiej poczekać na nowszy numer :?: choć jak bym miał AP to w życiu bym nie kupił pinnacle . A co do materiału HD to na 1,42 nie widzę już problemu . Warto ściągnąć demo i zapoznać się czy działa nam poprawnie ( wymagania sprzętowe - karta graficzna ) .

_________________
Obrazek


środa, 11 lutego 2009, 18:48
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 24 października 2009, 00:33
Posty: 2
Post Re: Pinacle Studio 11 i ProDAD VitaScene ?????????
Witam.mam pytanie miałam zainstalowany vitascene do programu vegas 8,ale mi sie skonczył chcialam ponownie zainstalowac ale nie moge, jak go zainstalowac ponownie .pomocy...


sobota, 24 października 2009, 00:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL