Teraz jest piątek, 16 listopada 2018, 14:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 After Effects CS3 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 10 marca 2008, 14:37
Posty: 26
Lokalizacja: Kraków
Post After Effects CS3
Witam
Chciałem się zapytać znawców, czy Adobe After Effects może działać jako samodzielna aplikacja?
W czym rzecz...Otóż mam zainstalowany Adobe Premiere 6.5 i chciałbym koniecznie dokupić Affter-a, ale nie wiem czy ten najnowszy będzie chciał współpracować z AP 6.5. Na razie nie będę zmieniać głównego oprogramowania edycyjnego, może w przyszłości.


sobota, 29 marca 2008, 08:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: After Effects CS3
Recital napisał(a):
czy Adobe After Effects może działać jako samodzielna aplikacja?

After Effects to jest samodzielna aplikacja.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


sobota, 29 marca 2008, 12:27
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 10 marca 2008, 14:37
Posty: 26
Lokalizacja: Kraków
Post Re: After Effects CS3
Dziękuję za odpowiedź. A więc rozumiem z tego, że projekty zrobione nawet w innych programach edycyjnych ( w moim przypadku AP 6.5 ) można "przyozdobić" w After Effects CS3.
A więc w poniedziałek zamawiam AAE. Wielkie dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam


sobota, 29 marca 2008, 16:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: After Effects CS3
Recital napisał(a):
Dziękuję za odpowiedź. A więc rozumiem z tego, że projekty zrobione nawet w innych programach edycyjnych ( w moim przypadku AP 6.5 ) można "przyozdobić" w After Effects CS3.
A więc w poniedziałek zamawiam AAE. Wielkie dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam

Bez problemu mozesz tworzyc w dowolnym AP a w AE dodawac tylko efekty, napisy itp.
Inaczej sprawa wygląda z nowszymi AP 2.0 lub CS3. Jeśli korzystasz z całego pakietu Adobe Production Premium masz do dyspozycji moduł Dynamic Link który swietnie łaczy Ap z AE. Czegos takiego nie bedziesz miał przy AP 6.5.

Pozdrawiam

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


sobota, 29 marca 2008, 18:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL