Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 07:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Jak zainstalować Pinnacle Studio 8 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 7 stycznia 2003, 14:20
Posty: 285
Lokalizacja: Łódź
Post Jak zainstalować Pinnacle Studio 8
Witam.
Zaciągnołen sobie Kazą Pinnacle Studio 8 (5 kopii z różnych źródeł).Niestety ne dają się zainstalować,w każdym przypadku woła pliku data2.cab (w każdej ze ściągniętej kopii ten sam błąd)Zna ktoś jakiś sposób na to?Czy wszystkie kopie są do wyrzucenia?


piątek, 13 czerwca 2003, 20:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post pinnacle
witaj,
Są to zwykłe śmiecie. Ja otrzymałem Pinnacle dzieki dobrej duszy z forum i dziła rewelacyjnie.

pozdrawiam,


niedziela, 15 czerwca 2003, 18:43
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 7 stycznia 2003, 14:20
Posty: 285
Lokalizacja: Łódź
Post 
Witam.
No nareszcie załatwiłem sobie PS 8 z innego źródła i wszystko hula :D


wtorek, 17 czerwca 2003, 13:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL