Teraz jest wtorek, 17 lipca 2018, 11:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Błąd przy uruchamianiu Adobe Encore 2 
Autor Wiadomość
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Błąd przy uruchamianiu Adobe Encore 2
Postanowiłem z Workshop 2 przesiąść się na Adobe Encore 2, więc dla testów, aby się do niego przekonać zainstalowałem sobie tę właśnie wersję, lecz przy uruchamianiu pojawia się monit w postaci poniższego okna:
Załącznik:
screeen.JPG
screeen.JPG [ 10.88 | Przeglądane 1215 razy ]

Okienka tego nie daje się nawet wyłączyć niczym jak tylko przyciskając kombinację Alt+F4.
Nie bardzo rozumiem sens treści tego monitu, gdyż program nawet nie pozwala się uruchomić. Próby reinstalacji aplikacji kończą się identycznym objawem.
Co jest nie tak?
Pozdrawiam gorąco

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


niedziela, 14 września 2008, 22:13
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 15 września 2008, 04:44
Posty: 61
Post Re: Błąd przy uruchamianiu Adobe Encore 2
Nie wiem czy pomoże, bo sam nie testowałem. Podobno trzeba edytować rejestr.. więcej informacji w drugim poście od góry:

Forum Adobe


poniedziałek, 15 września 2008, 04:56
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Błąd przy uruchamianiu Adobe Encore 2
Pomogło - Dzięki - Temat zakończony
Pozdrawiam gorąco

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


poniedziałek, 15 września 2008, 07:05
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Błąd przy uruchamianiu Adobe Encore 2
Witam, mam ten sam problem ale u mnie nie pomogło. W rejestrze po tą komurka nie ma wogóle takiego wpisu. Zastanawiam sie czy dobrze zrozumialem opis na forum adobiego.
Pozdrawiam


środa, 24 września 2008, 11:55
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Błąd przy uruchamianiu Adobe Encore 2
Załączam spakowany plik, poprawki wprowadzający do rejestru wymagany klucz. Załącznik poniżej po wypakowaniu wystarczy dwukrotnie kliknąć i zatwierdzić.
Pozdrawiam gorąco


Załączniki:
poprawka Encore.rar [258 Bajtów]
Pobrane 35 razy

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!
środa, 24 września 2008, 12:56
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Błąd przy uruchamianiu Adobe Encore 2
Niestety, nie pomogło, teraz mi pod koniec kompresji wywala błąd, nie wiem co jest grane, przed tem tego nie mialem, chyba jednak o coś innego chodzi, tylko o co? -Pzdr


piątek, 3 października 2008, 12:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL