Teraz jest poniedziałek, 16 lipca 2018, 22:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Który AAE wykorzystuje Quada ? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 7 września 2008, 19:25
Posty: 66
Post Który AAE wykorzystuje Quada ?
Czy tylko Adobe After Effects w wersji CS3 wykorzystuje 4 rdzenie procesora ?. Czy niższe wersje również ?


poniedziałek, 22 września 2008, 22:41
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 7 września 2008, 19:25
Posty: 66
Post Re: Który AAE wykorzystuje Quada ?
może źle ująłem pytanie. chodziło mi o to czy cs3 w pełni wykorzystuje zalety 4 rdzeni


wtorek, 23 września 2008, 20:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL