Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 08:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 UVS 11 Plus i niedziałające efekty 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 8 października 2008, 14:36
Posty: 2
Post UVS 11 Plus i niedziałające efekty
Witam wszystkich.
To mój pierwszy post i odrazu z prośbą o pomoc, no ale tak wyszlo.
Mam taki problem z UVS 11 Plus PL że niektóre efekty po prostu nie działają głównie z grupy 3D. Sprawdzałem u kolegi i u niego działa a u mnie na trzech komputerach nie. Myślałem, że chodzi o sp3 więc przeinstalowałem system dorzuciłem sp3 a tu dalej nic.

Czy ktoś mógłby mi pomóc??\

mój komp to:

C2D 2,66 Ghz
dysk wd 250
grafika GF 7600 gt 256 MB
płyta Asus p5kc
pamięć 2x 1GB 800MHz

Czy UVS 11 wymaga jakiegoś dodatkowego programu?


środa, 8 października 2008, 14:48
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 8 października 2008, 14:36
Posty: 2
Post Re: UVS 11 Plus i niedziałające efekty
Temat zamknięty.
Znalazłem rozwiązanie -> aktualizacja DirectX :)


poniedziałek, 13 października 2008, 09:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL