Teraz jest piątek, 16 listopada 2018, 14:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Adobe Premiere CS4 i ProCoder3 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 17 października 2007, 13:46
Posty: 9
Post Adobe Premiere CS4 i ProCoder3
Wiem ze te dwa programy nie wspolpracuja ze soba, na ta chwile nie ma jeszcze odpowiedniego plugin-a pod APP CS4, ale moze ktos ma pomysl jak zrobic zeby zintegrowac to oprogramowanie, a moze juz ktos to zrobil...


środa, 13 maja 2009, 10:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Adobe Premiere CS4 i ProCoder3
frameserver (debugmode)? ale pewnie tez nie bedzie dzialal :(

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


środa, 13 maja 2009, 10:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1643
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Adobe Premiere CS4 i ProCoder3
Plugin może nigdy nie powstać, ponieważ Procoder jest w tym momencie konkurentem Adobe Media Encodera. Ciekaw jestem, czy Procoder 3 lepiej koduje ?

_________________
2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal FeyjuTech MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


środa, 13 maja 2009, 11:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premiere CS4 i ProCoder3
dla klienta nie do odroznienia


środa, 13 maja 2009, 14:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Adobe Premiere CS4 i ProCoder3
Degenerado napisał(a):
dla klienta nie do odroznienia

Zgadza się. Kiedyś używałem Procodera a teraz tylko i wyłacznie AME i faktycznie nie widać róznicy nawet na LCD 40". Z tego co słyszałem to Procoder ponoć lepiej radzi sobie z zaszumiałym materiałem ale ja tego nie zauważyłem gdyż w większości przypadków mam materiał dobrej jakości.
Poza tym przy CS4 jesli ktoś używa Encore to i tak najlepszym wyjściem jest używanie AME gdyż ta metoda kodowania uruchamia się przy send to encore z Premierka.

Pozdrawiam

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


czwartek, 14 maja 2009, 08:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premiere CS4 i ProCoder3
dokladnie, procoder sie przydawal jak trzeba bylo upakowac wiecej materialu na plyte 4.2gb, lepiej sie sprawowal przy zmiennym bitrate i kiepskiej jakosci materiale, ale teraz sa plyty 8.2 gb, blue ray a kamery coraz lepsze (umiejetnosci operatorow tez) wiec pora zeby sobie ulatwiac zycie a prace upraszczac i przyspieszac, nie mowiac o kasie


czwartek, 14 maja 2009, 09:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL