Teraz jest środa, 14 listopada 2018, 13:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 
 Adobe Premiere cs3 serial? problem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 3 czerwca 2009, 13:25
Posty: 5
Post Adobe Premiere cs3 serial? problem
witam odrazu pisze ze moja wersja i key jest z internetu... , otoz zainstalowalem program wszystko ladnie poszlo wpisalem cdkeya (program chyba go zatwierdzil "V" zielony) , lecz pozniej chcial aktywowac program ? , wybralem przez telefon podalem kod autoryzyjacy z jegnego keygeneratora , zatwierdzilo wszystko ladnie , po probie wlaczenia programu wyskakuje alert ze licencja wygasla? w jednym linku z genertaorem key'i znalazem ze trzeba usunac plik o sciezce "C:\Program Files\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache" cache.db i powinno dzialac , tak tez zrobilem ale po tym wyskakuje okno ze musze wpisac cdkeya program ponownie go zatwierdza ale alert dalej wyskakuje , zmienilem rowniez hosta

wie ktos moze jak obejsc to dziadowstwo ? lub jakas wskazowka co zle zrobilem ?

dzieki czekam na odp


środa, 3 czerwca 2009, 13:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1643
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
Źle trafiłeś, to nie jest forum dla piratów.
Kup oryginalny soft to nie będziesz miał takich problemów :D

_________________
2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal FeyjuTech MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


środa, 3 czerwca 2009, 13:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
xammil napisał(a):

wie ktos moze jak obejsc to dziadowstwo ?

Tak. Zgłoś problem do supportu Adobe. Może prześlą Ci aktualnego cracka? :wink:
Albo jeszcze lepiej poproś tatę o większe kieszonkowe to moze szybko odłożysz pieniądze na pełna wersję.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


środa, 3 czerwca 2009, 13:41
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4546
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
xammil napisał(a):
witam odrazu pisze ze moja wersja...

Od razu przyjmij do wiadomości że się tu na forum nie popiera kradzieży.

_________________
最诚挚的问候


środa, 3 czerwca 2009, 14:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
oficjalnie :P
pozatym moge Cie chłopcze uświadomic że jeśli znajdziesz w necie jakikolwiek serial publicznie pokazany to adobe od razu wpisuje go na czarną listę... ot takie "wredne" działanie antypirackie :)

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


środa, 3 czerwca 2009, 15:01
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
Ja proponuję, abyś się wyrejestrował z tego forum, gdyż będzie Ci tu źle.
W wyjątkowo głupi - niedorosły sposób przedstawiłeś się jako nowy, tak też będziesz wyglądał jeśli pozostaniesz.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


środa, 3 czerwca 2009, 16:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 3 czerwca 2009, 13:25
Posty: 5
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
ojj nie na taka reakcje liczylem no coz , nie wszystkich stac na kupienie nowego programu ... a sadze ze do "nauki" nie jest mi potrzebny "oryginal" "chlopacy" fakt nie doczytalem waszego regulaminu i pewnie za co zaraz bana dostane ... ale czy o to chodzi ? nie stac mnie na duzo rzeczy ale nie o pieniadze tu chodzi lecz o checi do stworzenia czegos , jezeli to jest forum dla osob co maja firme dysponuja mega kasa (gratulacje za to) lub poprostu mamusia albo tatus byl tak ustawiony ze dziecko wyglada jak slon przez mcdonald to chyba nie chce tutaj zagladac ale jezeli mozna sie tutaj czegos ciekawego dowiedziec i samemu od siebie cos dodac ("nie obrazajac przy tym nikogo") to z checia bym zostal , jedna wpadka nie decyduje o wszystkim...

chyba nikogo nie obrazlem?

dziekuje za jak ze liczna odpowiedz na moj temat ;]


środa, 3 czerwca 2009, 17:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
sciagnij wersje trial i mozesz przez 30 dni potestowac soft bez obawy o serial


środa, 3 czerwca 2009, 18:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
xammil napisał(a):
ojj nie na taka reakcje liczylem no coz , nie wszystkich stac na kupienie nowego programu ... a sadze ze do "nauki" nie jest mi potrzebny "oryginal" "chlopacy" fakt nie doczytalem waszego regulaminu i pewnie za co zaraz bana dostane ... ale czy o to chodzi ? nie stac mnie na duzo rzeczy ale nie o pieniadze tu chodzi lecz o checi do stworzenia czegos , jezeli to jest forum dla osob co maja firme dysponuja mega kasa (gratulacje za to) lub poprostu mamusia albo tatus byl tak ustawiony ze dziecko wyglada jak slon przez mcdonald to chyba nie chce tutaj zagladac ale jezeli mozna sie tutaj czegos ciekawego dowiedziec i samemu od siebie cos dodac ("nie obrazajac przy tym nikogo") to z checia bym zostal , jedna wpadka nie decyduje o wszystkim...

chyba nikogo nie obrazlem?

dziekuje za jak ze liczna odpowiedz na moj temat ;]

Starsze wersje premiere nie są takie drogie AP 6.5 możesz kupić za 400 zł jak dobrze poszukasz a wersje 1.5 za jakieś 800 też się znajdzie a do nauki lepszej Ci nie potrzeba :wink:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


środa, 3 czerwca 2009, 19:49
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
xammil napisał(a):
do "nauki" nie jest mi potrzebny "oryginal" "chlopacy"

Nikomu bez względu na to, do czego ma zamiar używać program, niestedy potrzebny jest oryginał, jeśli firma nie wydaje wersji trial, która też jest oryginałem widocznie nie ma życzenia by ktoś nawet próbował ich aplikacje.
"Chłopacy" jak to się mówi - to u szewca gwoździe prostują, obawiam się, że wielu tu obecnych ma wiele starsze dzieci od Ciebie, a nawet i wnuki.
xammil napisał(a):
nie stac mnie na duzo rzeczy ale nie o pieniadze tu chodzi lecz o checi do stworzenia czegos

Jeśli chciałbyś się nauczyć jeździć samochodem na który nie stać Cię, to ukradniesz go komuś?
xammil napisał(a):
jezeli mozna sie tutaj czegos ciekawego dowiedziec i samemu od siebie cos dodac

Raczej wątpliwe jest Byś miał coś w ofercie od siebie, sposób przedstawienia swoich myśli wyraźnie mówi, że nie.
xammil napisał(a):
jedna wpadka nie decyduje o wszystkim

Dlatego siedź sobie po cichu i czytaj co ludzie piszą, a może się czegoś jak to sam napisałeś - ciekawego dowiesz.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


środa, 3 czerwca 2009, 20:20
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 3 czerwca 2009, 13:25
Posty: 5
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
wydaje mi sie ze wersja trial ma okrojone opcje zwiazane jest to chyba z hd ... ale moge sie mylic ,jezeli wbil bys do tesco i ktos dal Ci odkurzacz mowiac "ukradlem go, ale dam Ci go za damro" napewno przeszedl bys obok niego i pomyslal "debil !?, za darmo ?!, wole kupic " , Twoja sprawa google to tesco ja nic nie kradne lecz kozystam z doborci jakie mi oferuje lub oferuja krakerzy (powiesz to dalej wiaze sie z kradzieza tak ale zastanow sie ile jestes winny panstwu za przekraczanie predkosci w miescie?)

chcialbym umiec wlasnorecznie zkarkowac adobe ale coz sposob mojege wyrazanie na forach moze i myslenia sprawia ze nie jestem w stanie pojac tej wiedzy ... , ... moze wole zajac sie czyms innym ale Ty poznajac po tekscie ktory napisal nie znany Ci uzytkownik okreslasz czlowieka zgory wiec chyba zostane cicho i bede patrzyl na "ciekawostki jakie tutaj elita podaje"

coz moja riposta na "chlopcze", ale humor mamy troszke inny wiec nie ma sensu sie rozpisywac, zreszta moje slownictwo pokazuje ze jestem 12' latkiem ktory zobaczyl cos w internecie i chce poszpanowac


środa, 3 czerwca 2009, 22:39
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
Ty rozumiesz to co piszesz?
bo jeśli tak - to Bóg nie istnieje :(

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


środa, 3 czerwca 2009, 22:50
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4546
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
xammil napisał(a):
...powiesz to dalej wiaze sie z kradzieza tak ale zastanow sie ile jestes winny panstwu za przekraczanie predkosci w miescie?)

Daj spokój filmom. Idź do polityki. Tylko politycy wyznają zasadę że jak ktoś broi, to i jemu wolno. Normalni ludzie odpowiadają za siebie i nie zasłaniają się innymi. :wink:

_________________
最诚挚的问候


środa, 3 czerwca 2009, 23:09
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 3 czerwca 2009, 13:25
Posty: 5
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
spoko wiem co pisze i tez nie jestem murzynem ktory pracuje nonstop zeby kupic sobie program , postawic go na pulce i cieszyc oko mam troche inne realia ... nie przegadamy sie widze wiec lepiej dac temu spokoj ? Wy wiecie swoje ja swoje , w pewnych rzeczach mlody ze starym nie pogada o ile Wasz wiek jest taki jak pisze pare postow wyzej


środa, 3 czerwca 2009, 23:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 16 lutego 2004, 02:30
Posty: 796
Post Re: Adobe Premiere cs3 serial? problem
po pierwsze primo - faktycznie, nieco złe forum wybrałeś
po drugie :lol: pimo - cytat z dość starego pisma :"Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią (w niego) kamieniem".

Oglądałem kiedyś ciekawy film z 1999 roku:
Piraci z Krzemowej Doliny (Pirates of Silicon Valley) - wiele się dowiedziałem o tym, jak zaczynali Steve Jobs, Steve Wozniak, Bill Gates ......

_________________
Zapomniał wół , jak cielęciem był !


środa, 3 czerwca 2009, 23:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL