Teraz jest środa, 21 listopada 2018, 20:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Premiere CS3 - zacina, wywala... 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 5 czerwca 2009, 14:14
Posty: 2
Post Premiere CS3 - zacina, wywala...
Witam
Jestem tu nowy wiec - czesc wszystkim :)

Od dwoch lat BEZPROBLEMOWO pracuje na oryginalnym Premierze CS3 wspomaganym przez Matroxa RT.X2. Wszystko bylo pieknie dopoki komputer mi sie nie zawirusowal i musialem formatowac dyski. Zainstalowalem wszystko od nowa no i kicha... Niby wszystko dziala, ale jak chce przerobic film do Encore, kilkam na export to encore, pojawia sie okienko z wpisaniem nazyw itp, a na dole sa ustawienia jakosci - klikam na settings i...koniec! Bez zadnego komunikatu Premiere wywala sie i znika. To samo dzieje sie jak chce przerobic film Adobe Media Encoder albo Matrox Media Encoder...klikam na nie i Premiere wychodzi.

Bardzo prosze o pomoc osoby, ktore wiedza o co chodzi :)

pozdro


piątek, 5 czerwca 2009, 14:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Premiere CS3 - zacina, wywala...
a przed formatowaniem robiles jakis update CS3? byc moze dzialaes 2 lata bezproblemwo bo miales łatki na biezaca :)

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


piątek, 5 czerwca 2009, 14:54
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 5 czerwca 2009, 14:14
Posty: 2
Post Re: Premiere CS3 - zacina, wywala...
tak automatycznie robia mi sie update`y . zaraz po sformatowaniu, tzn no pare dni chyba minelo, zaktualizowalo sie na nowo. wszystko jest niby tak samo jak przed formatem, a jednak caly czas wywala :x


piątek, 5 czerwca 2009, 15:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Premiere CS3 - zacina, wywala...
a QuickTime ten sam czy jakis nowszy?

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


piątek, 5 czerwca 2009, 15:29
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 8 listopada 2005, 17:49
Posty: 1
Post Re: Premiere CS3 - zacina, wywala...
Quicktime ten sam co zawsze, ktory instaluje sie wraz z premierem albo matroxem nie pamietam juz - wersja 5. Zawsze go mialem i bylo dobrze. Co to jeszcze moze byc?


poniedziałek, 8 czerwca 2009, 11:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 6 czerwca 2009, 17:06
Posty: 2
Post Re: Premiere CS3 - zacina, wywala...
witam

a jakie masz komunikaty w dzienniku systemu windows - aplikacje?


piątek, 19 czerwca 2009, 12:15
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4563
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Premiere CS3 - zacina, wywala...
szpaner napisał(a):
Quicktime ten sam co zawsze, ktory instaluje sie wraz z premierem albo matroxem nie pamietam juz - wersja 5. Zawsze go mialem i bylo dobrze. Co to jeszcze moze byc?

Chyba że - na co mogłeś nie zwrócić uwagi - zaktualizował Ci się do nowszej wersji, a to czasem kłopoty są: LINK...

_________________
最诚挚的问候


piątek, 19 czerwca 2009, 12:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Premiere CS3 - zacina, wywala...
A spróbuj stworzyć projekt premiere ale bez rtx-a i zobacz czy wtedy też wywala. Może to problem konfiguracji kompa pod kartę wideo. Matroxy z tego słyną. Ja mam rtx 100 więc mało wiem na temat ustawień rtx2 ale może właśnie tu tkwi problem. Pozatym nie wszystkie uaktualnienia windowsa dobrze wpływają na stabilność systemu pod rtx i premiere. Dlatego proponuję nie podłańczać kompa do pracy do internetu chyba że tylko w celu aktywacji lub aktualizacji. Im mniej wodotrysków tym lepiej.
Zapytanie dotyczące swojego problemu wyślij do właścicieli matroxa rtx2 może ci trochę pomogą w ponownym ustawieniu kompa. A tak na przyszłość skorzystaj z takiego ciekawego softu jakim jest Norton Ghost i zrób kopię systemu razem z jego ustawieniami zaoszczędzisz w przyszłości sporo nerwów i czasu.
Pozdr :wink:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


piątek, 19 czerwca 2009, 17:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL