Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 21:25




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Vitascene a Sony Vegas 8 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 22 czerwca 2009, 02:02
Posty: 59
Post Vitascene a Sony Vegas 8
Witam

kupiłem program Vitascene (na Allegro) oryginał i po bezproblemowym zainstalowaniu w SV 8 mam ciemny ekran na podglądzie gdy wstawiam efekt czy też przejście :(; zainstalowałem dodatki serwisowe (11 marzec 2009) i dalej to samo więc mam pytanie czy Vitascene chodzi z SV8 ?? czy też może trzeba coś poustawiać ??


pozdrawiam


niedziela, 5 lipca 2009, 15:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 25 września 2006, 12:33
Posty: 264
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Vitascene a Sony Vegas 8
Taki sam zestaw oprogramowania u mnie chodzi. Przeczytaj instrukcję do Vitascene. Problem może być bardzo szczegółowy i dotyczyć np konfiguracji Twojego kompa.
Pozdrawiam

_________________
Amatorsko pracuję na:
Kamera : Sony HDR-AX2000E, Edycja : SONY Vegas Pro 11; PC : Win 7- 64 bit; IntelCore i7; RAM: 24 GB DDR3


poniedziałek, 6 lipca 2009, 09:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Vitascene a Sony Vegas 8
a jaka masz grafike ? u mnie nie moge zmusic vitasceny do pracy na radeonie 3870 podczas gdy na byle jakim geforce dziala bez klopotu, objaw mam dokladnie taki sam

oczywiscie tester prodadu pokazuje ze wszystko gra i skonfigurowac nic juz wiecej sie nie da


poniedziałek, 6 lipca 2009, 10:08
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 22 czerwca 2009, 02:02
Posty: 59
Post Re: Vitascene a Sony Vegas 8
mam GeForce 7600GT 258MB - czasami pokazuje komunikat, że min. wymagania to 128MB więc nie wiem w czym rzecz; karta jest OK


czwartek, 9 lipca 2009, 00:15
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 22 czerwca 2009, 02:02
Posty: 59
Post Re: Vitascene a Sony Vegas 8
problem rozwiązany - miałem w kompie 4 rózne kostki pamięci więc zamieniłem na 2(duall) i teraz jest OK


niedziela, 25 października 2009, 16:12
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL