Teraz jest piątek, 16 listopada 2018, 13:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Problem z pinnacle studio 12 ultimate 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 6 marca 2009, 22:34
Posty: 29
Post Problem z pinnacle studio 12 ultimate
Witam wszystkich mam problem z tym programem ponieważ kiedy włączam żeby utworzył mi film to przez cały czas pisze:
renderowanie efektów przejść i tytułów
Jak wcześniej włączałem tworzenie tego samego filmu to wszystko było dobrze.

A teraz niewiem co się stało (zobaczylem że w filmie jest kilka błędów i musiałem w projekcie je naprawić, po naprawieniu przez cały czas jest to napisane co wyżej). Zostawiłem tak program na 5 godzin i nic cały czas pisze to samo a program się wogóle nie zawiesza.

(napewno nie chodzi o komputer bo ma dobre wymagania)

Proszę o pomoc i dziękuje za każdą odpowiedź


poniedziałek, 3 sierpnia 2009, 12:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: Problem z pinnacle studio 12 ultimate
któreś z zastosowanych lub poprawianych przejść (w trakcie poprawek o których piszesz jest wadliwe); zobacz dokad dochodzi przetwarzanie (na osi wideo) i usuń to co w tym miejscu sie znajduje - jezeli jest tylko jedno to powinno być OK, jak nie to analogicznie dalej

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


poniedziałek, 3 sierpnia 2009, 13:09
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 6 marca 2009, 22:34
Posty: 29
Post Re: Problem z pinnacle studio 12 ultimate
To pojawia się na samym początku


poniedziałek, 3 sierpnia 2009, 13:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: Problem z pinnacle studio 12 ultimate
j/w

cos musiałeś zepsuć przy poprawkach - trzeba te miejsca przejrzeć, usunąc przejścia, puste miejsca o czasie ułamka sekundy - czesto się zdarza - widac je w bardzo duzym powiekszeniu itp; skoro działało wczesniej a po poprawkach się sypie to wlasnie one musiały coś "zepsuć" - chyba, że coś radykalnie zmieniałeś w systemie i troche rozregulowałeś PS

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


poniedziałek, 3 sierpnia 2009, 14:19
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 6 marca 2009, 22:34
Posty: 29
Post Re: Problem z pinnacle studio 12 ultimate
Dzięki za informację zaraz przejrzę spowrotem cały projekt
(mogłem poprawki zapisać w nowym projekcie, wtedy bym wiedział czy to przez nie)


poniedziałek, 3 sierpnia 2009, 14:21
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 6 marca 2009, 22:34
Posty: 29
Post Re: Problem z pinnacle studio 12 ultimate
Witam naprawiłem problem po części dzięki radom użytkownika pgrzyb2 musiałem usunąć jeden krótki wadliwy plik wideo i wgrać go jeszcze raz (ten plik miałem wgrany jako wejście do filmu)

po tym wszystko wróciło do normy.

Dziękuje za zainteresowanie tym tematem.


wtorek, 4 sierpnia 2009, 22:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL