Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 08:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 mały problem z menu plyty w pinnacle 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 6 marca 2009, 22:34
Posty: 29
Post mały problem z menu plyty w pinnacle
Witam w programie pinnacle studio 12 da się dodać do menu płyty muzykę.
Ale jak nagrałem płytę na dysk to jak przełączam menu żeby wybrać inną grupę rozdziałów to za każdym razym jak je przełącze, piosenka idzie od początku.

Dlaczego tak jest, chociaż w komputerze w projekcie jest tak jak powinno być (czyli jak np. przejdę z 1 menu do 2 to piosenka nie zaczyna się od początku).


środa, 5 sierpnia 2009, 12:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post Re: mały problem z menu plyty w pinnacle
Tak ma być. Standard DVD nie pozwala na przełączanie menu bez przerywania podkładu muzycznego. Po prostu każda plansza menu jest traktowana jako oddzielny "klip video". Nie wiem, dlaczego Pinnacle wprowadza w błąd - taka widać uroda taniego softu.

_________________
Oprogramowanie: Sony Vegas Movie Studio Hd Platinum 10, Sony DVD Architect Studio 5, Komputer: P4 3Ghz HT, 1024Mb Ram, 2xHdd, Geforce 5200, Win XP SP3, Panasonic NV-GS75.


środa, 5 sierpnia 2009, 12:57
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 6 marca 2009, 22:34
Posty: 29
Post Re: mały problem z menu plyty w pinnacle
Szkoda a tak wogóle to dzięki za odpowiedź


środa, 5 sierpnia 2009, 13:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: mały problem z menu plyty w pinnacle
To nie "uroda taniego softu" tylko zalezność od sobosobu przechodzenia - jezeli myszką na linii video to odtwarza od miejsca gdzie się "skoczy" - jeżeli za pomocą przycisków nawigacyjch "emulatora DVD" to tak jak bedzie w rzeczywistości

a reszta to standard DVD ... a nie wprowadzanie w bląd

mozna nie kochać PS, ale nie nalezy go obrażać - to sie też nazywa w niektórych kregach "kultura"

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


środa, 5 sierpnia 2009, 14:11
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4556
Lokalizacja: Tczew
Post Re: mały problem z menu plyty w pinnacle
Uwierz proszę na słowo, że DiscoLED nie jest krwiożerczym wrogiem Pinnacle. :wink:

_________________
最诚挚的问候


środa, 5 sierpnia 2009, 17:06
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL