Teraz jest piątek, 20 lipca 2018, 05:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Pinnacle 11 problem przy efektach przejścia 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 3 września 2009, 18:07
Posty: 1
Post Pinnacle 11 problem przy efektach przejścia
Witam. Z góry zaznaczam że problem nie dotyczy mnie osobiście tylko pośrednicze ;]

Sytuacja jest następująca: przy użyciu dowolnego efektu przejścia (niezależnie od jego zaawansowania, może to być nawet przenikanie obrazu) w momencie gdy efekt się zaczyna obraz staję się "mleczny", "matowy", gdy efekt się kończy obraz wraca do normy.

Po zrenderowaniu całego filmu, jest to dalej widoczne przy efektach.

W czym może być problem ? Dodam jeszcze, że odblokowywane były dodatkowe efekty.

Mogę dodać przybliżoną konfigurację sprzętową ;]
AMD Phenom 4-rdzeniowy,
4gb RAM (bodajże DDR3)
Zintegrowana karta ATI z serii HD3xxx


czwartek, 3 września 2009, 18:29
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 2 listopada 2007, 12:20
Posty: 1
Post Re: Pinnacle 11 problem przy efektach przejścia
Witam, na wstępnie przepraszam za odświeżenie tematu, jednak nie ma chyba sensu pisać dwukrotnie tego samego.
Albowiem mam identyczny problem i nie wiem jak temu zaradzić :/
Macie jakieś pomysły? Z góry dzięki za odpowiedź.


poniedziałek, 4 stycznia 2010, 17:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL