Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 02:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Hollywood FX Pro 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 7 czerwca 2003, 11:44
Posty: 20
Post Hollywood FX Pro
Zainstalowałem Hollywood FX Pro for Pinacle Po otwarciu Pinacle 8.6 nie efekty przejść z wersji Hollywood FX Pro nie są dostępne. Może wie kto co trzeba zrobyć by można z nich korzystać?


wtorek, 15 lipca 2003, 15:16
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 11 października 2002, 09:43
Posty: 38
Lokalizacja: Poznań
Post 
Po pierwsze musi to być Hollywood FX Pro For Studio. Istnieją także wersje Hollywood FX dla innych programów Pinnacle które w Studio nie będą działać. Należy także zarejestrować program na stronie http://www.hollywoodfx.com podając swój numer seryjny i numer który program generuje dla danego komputera (można go odczytać w okienku informacji o programie). Po podaniu tych informacji na stronie internetowej wygenerowany zostanie klucz który umożliwia użytkowanie programu.


środa, 16 lipca 2003, 09:04
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL