Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 07:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Nie daje rady :( 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 30 października 2006, 20:49
Posty: 120
Post Nie daje rady :(
Bracia pomóżcie ,mam stary ProCoder Express 1.0 ( dla mnie styknie,choć wiem że Wy takich staroci nie używacie),w żaden sposób nie mogę go zainstalować jako plugin do Adobe Premiere 2. Czy ktoś coś widział ,czy ktoś coś wie jak to zrobić .Czy to już kicha i trzeba upgradować do wer.2/3.
Szybka i miła odpowiedż -mile widziana///pozdrawiam

_________________
Dzieląc się,pomnażasz.


czwartek, 19 listopada 2009, 23:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Nie daje rady :(
zobacz czy nie ma pluginu na canopusie, jak zarejestrujesz swoja wersje masz dostep do darmowych updatow i service packow, wtym takie ktore instaluja sam plugin do premierea


piątek, 20 listopada 2009, 10:45
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 30 października 2006, 20:49
Posty: 120
Post Re: Nie daje rady :(
Witaj ! tak jest update do v 1.12 ale on daje możliwość pracy do premiere wer. 1.5. Natomiast przy premierce 2,no niby też chodzi ,film z Timeline można zgrać przez niego do MPEG2,ale pod koniec konwersji wywala premiere(zamyka ją).No nic -walczę dalej.
Dzięki i pozdrawiam.

_________________
Dzieląc się,pomnażasz.


niedziela, 22 listopada 2009, 00:27
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Nie daje rady :(
Ostatecznie wyeksportuj z Premiere materiał do postaci pliku w jakim montujesz i konwertuj go ProCoderem po za Premiere, samodzielnie uruchomionym. Pamiętam swego czasu były tu na forum różne dyskusje, które udowodniły, że taka kolejność postępowania daje lepszy efekt niż wprost z time line'u. Oczywiście wiem, że to dłużej, że potrzeba znacznie więcej przestrzeni dyskowej, ale jest to jakieś wyjście, zresztą od dawna mimo tego, że ProCoder integruje mi się z Premiere robię dokładnie w taki sposób, a dlaczego spytasz/...
... raz, że nie wiedzieć czemu plik wynikowy ma znacznie precyzyjniej utrafioną wielkość, a dwa, że robi mi to inny, specjalnie do tego celu przeznaczony komputer.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


niedziela, 22 listopada 2009, 06:40
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 30 października 2006, 20:49
Posty: 120
Post Re: Nie daje rady :(
Masz racje Darek jest to jakieś wyjście,choć powiem szczerze że czytałem o takiej metodzie,ale zawsze było to jakby poza mną-starałem się to robić po najmniejszej linii oporu,a teraz myślę że to nie jest zły pomysł zwłaszcza że mam drugą maszynę i jak piszesz można na niej spokojnie renderować.
dzięki za sugestie ,myślę że je wykorzystam i będzie OK.

_________________
Dzieląc się,pomnażasz.


niedziela, 22 listopada 2009, 18:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL