Teraz jest środa, 18 lipca 2018, 05:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Problem z matroxem RTX 2 i Premiere CS 4 brak ciec w hdv 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 25 stycznia 2010, 21:18
Posty: 4
Post Problem z matroxem RTX 2 i Premiere CS 4 brak ciec w hdv
Witam serdecznie , jestem nowym tutaj.Zwracam sie z prosba mam problem ze zgrywaniem mat HDV niewidze ciec w programie adobe premiere cs4.Zgrywam z kamery sony Fx1 przez karte matrox rtx2 po firewire materiał w programie cs4.Moj system opereacyjny to windows vista 64 bit płyta głowna Asus p5Qpro proc Intel Qad q6600 2,4 ghz,6 gb ram , karta grafiki GeForce 8600 GT.Probowałem w roznych ustawieniach capture i nie widzi nadal ciec.Niewiem w czym jest problem czy sprzetowy czy w samych ustawieniach,bardzo prosze o ewentualna podpowiedz.Adobe premiere tez ma najnowsze aktualizacje.Z góry dziekuje


poniedziałek, 25 stycznia 2010, 21:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 26 października 2004, 13:31
Posty: 223
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Problem z matroxem RTX 2 i Premiere CS 4 brak ciec w hdv
Wgraj sobie do Premierka plugin NEOSCENE i po problemie.


poniedziałek, 25 stycznia 2010, 22:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post Re: Problem z matroxem RTX 2 i Premiere CS 4 brak ciec w hdv
Niestety w AP CS 4 nie ma możliwości zgrania HDV z dedekcją scen. Ja do tego celu używam bardzo prostego i darmowego programu HDVSplit. Yu masz link:
http://strony.aster.pl/paviko/hdvsplit.htm

_________________
hi-rek


poniedziałek, 25 stycznia 2010, 22:31
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 25 stycznia 2010, 21:18
Posty: 4
Post Re: Problem z matroxem RTX 2 i Premiere CS 4 brak ciec w hdv
Ok dziekuje za cenne podpowiedzi.Sprawdze to, mam pytanie tez co do mojej konfiguracji sprzetowej i matroxa czy jest to ok.Mam tez matroxa hd compres i niejestem pewien ale podobno nie działa ona z rtx2 oraz niemoge poradzic sobie z poprawna instalacja jej.Niemam sterownikow a na stronie matroxa niemoge ich znalezc.


poniedziałek, 25 stycznia 2010, 23:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 grudnia 2008, 21:43
Posty: 308
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Problem z matroxem RTX 2 i Premiere CS 4 brak ciec w hdv
Sterowniki ( i nie tylko ) do Matroxa pobierzesz stąd:

http://www.matrox.com/video/en/support/downloads/


poniedziałek, 25 stycznia 2010, 23:47
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL