Teraz jest wtorek, 20 listopada 2018, 18:13




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Adobe Premiere Elements 8.0 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 9 czerwca 2010, 09:36
Posty: 2
Post Adobe Premiere Elements 8.0
Witam
posiadam oryginalną wersję Adobe Premiere Elements 8.0
program został zainstalowany
składam sobie w nim jakiś filmik
i nie mogę go wyeksportować
funkcja eksportu jest nie aktywna
proszę o pomoc


środa, 9 czerwca 2010, 09:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 777
Lokalizacja: Polska
Post Re: Adobe Premiere Elements 8.0
w dorosłym AP, musi być zaznaczony ( wybrany) np timeline aby go wyeksportować, więc kliknij w Timeline ( AP zaznacza go żółtą obwódką) i dopiero wtedy Ctrl+M

_________________
OSX 10.14 - FCPX -HMC151 do sprzedania - C100-A7III - GH2 do sprzedania - TascamDR07


środa, 9 czerwca 2010, 16:12
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 9 czerwca 2010, 09:36
Posty: 2
Post Re: Adobe Premiere Elements 8.0
Z tego co pamiętam to też to tak wyglądało w 4, 5, czy też 6
ale tu to nie działa


Załączniki:
Komentarz: zrzut
AP.JPG
AP.JPG [ 120.03 | Przeglądane 79 razy ]
czwartek, 10 czerwca 2010, 11:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 15 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL